placeholder

Kategórie

Prepíšem text do wordu 1xA4 za 3,00 €

Prehľad

Cena3,00 €
Doručenie do5 dní
Počet
1

Popis

Máte text, ktorý by ste chceli prepísať do Wordu, ale nemáte čas, chuť alebo zručnosť na to, aby ste si to urobili sami? Chcete mať text, ktorý je dobre štruktúrovaný, formátovaný, gramaticky správny a bez chýb? Potom ste na správnom mieste!

Môžem Vám pomôcť prepísať text do Wordu z rôznych zdrojov, ako sú napríklad obrázky, PDF súbory, webové stránky, rukopisy, audio nahrávky a ďalšie. Môžem Vám tiež pomôcť zvoliť vhodný štýl, font, farbu, veľkosť, odrážky, čísla, tabuľky, obrázky, grafy a ďalšie prvky pre Váš text.

 

Inštrukcie

Ak máte záujem o moje služby, stačí, že mi pošlete svoj text, ktorý by ste chceli prepísať do Wordu, a ja sa Vám ozvem čo najskôr a spoločne začneme pracovať na Vašom texte. 

Cena je za jednu normostranu A4. 

Teším sa na Vašu správu. 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Volám sa Júlia a pracujem ako všeobecná virtuálna asistentka. Pomáham podnikateľom a malým firmám uľahčiť množstvo úloh, aby sa mohli sústrediť na ich hlavné činnosti a rast podniku. Vyštudovala som Manažment na Katolíckej Univerzite v Ružomberku, na pobočke v Poprade. Druhý stupeň VŠ štúdia, odbor Podnikový manažment na Krakowskej Akademii im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego v Poľsku. Absolvovala som kurz virtuálnej asistentky cez portál pinkasistent.sk Pomôžem Vám s administratívou, grafikou, marketingom, sociálnymi sieťami, e-shopom a mnohými ďalšími činnosťami, ktoré Vám odľahčia biznis a nasmerujú ho tým správnym smerom. Teším sa na našu spoluprácu.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 2. 11. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0