placeholder

Kategórie

Perfektný LinkedIn účet

Prehľad

Cena5,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1
Dodatočné služby
5,00 €

Popis

Ako skúsená redaktorka dvoch neziskových organizácií a jedného korporátu som zodpovedná za správu soociálnych sietí už viac ako 7 rokov. Najviac ma baví tvorba unikátnych príspevkov s výborným výsledkom v počte interakcií, prispôsobenie a nastavenie LinkedIn účtu tak, aby klientov prezentoval s čo najväčším dosahom na profesionálnej úrovni. Skúsenosti mám aj s pravidelnými auditmi, ktoré považujem za veľkú časť úspechu. Rada vám predstavím vlastné metódy a verím, že spoločne zvýšime nielen návštevnosť, ale počet interakcií a celkové zviditeľnenie LinkedIn stránky. 

Inštrukcie

  1. Cena 5eur za základné nastavenie profilu
  2. prvotný kontakt a zoznámenie - najdôležitejšie sú pre mňa vaše očakávania :)
  3. zoznámenie sa s cieľovou skupinou, grafickým štýlom klientov, produktom
  4. stanovenie si spoločných cieľov
  5. nastavenie a prípadná správa účtu
  • Na LinkedIn je veľmi dôležité správne nastavenie účtu - na základe požadovaných potrieb. Moji zákazníci dosiahli veľmi dobré výsledky v priebehu niekoľkých dní a to bez Premium účtu. Rada sa postarám len o správne nastavenia, prípadne navrhnem zmeny, ktoré budú viesť k očakávanému dopadu. Či už sa chcete zviditeľniť, alebo si nájsť novú prácu, na LinkedIn som odborníčka a rada Vám poradím, ako na to :)
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    Hodnotenia

    (5)
    user

    Pablo

    som spokojný

    user

    klavir

    som spokojný

    user

    klavir

    Perfektná práca, komunikácia, odporúčam :)

    user

    Elien27

    Veľmi pekne ďakujem za pomoc. Som spokojná :) Služba bola odvedená profesionálne, rýchlo a s milou a priateľskou komunikáciou :)

    user

    N.L.K.

    So službou som VEĽMI spokojná. Veronika je skvelá, reaguje rýchlo a je veľmi zorientovaná v danej oblasti. Ďakujem.

    O predajcovi

    Moje meno je Veronika a ako virtuálna asistentka pracujem už viac ako 5 rokov. Medzi moje najväčšie prednosti patrí písanie akýchkoľvek textov (od formálnych profesionálnych textov až po súkromné blogy či správu postov na sociálnych sieťach, vynikám aj v kreatívnom písaní či písaní publikácií). Napriek tomu, že je mojou vášňou hra so slovíčkami, vedľa toho som zdatná aj v grafickom dizajne a v oblasti ľudských zdrojov. Spolupracujem prevažne so zahraničnými klientmi, plynule hovorím v angličtine, preto medzi moje veľmi časté zakázky patrí napríklad tréning zamestnancov a správa pracovných pohovorov. Medzi moje najväčšie záľuby patrí cestovanie, trávenie času s rodinou a právo, ktoré som vyštudovala na Masarykovej univerzite v Brne. Asi najviac hrdá som na svojej zmysel pre detail, kreativitu a včasnosť, vedľa toho viem sľúbiť aj priateľský prístup a ochotu učiť sa :)

    aktívne objednávky 1
    krajina Česko
    jazyk Slovenský
    registrácia 4. 7. 2023
    hodnotenie 100.00%
    predaj 5