placeholder

Kategórie

Originálny osobný darček

profile icon
Espirit287
placeholder
(30)
offline

Prehľad

Cena2,50 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Originálny darček nie je len predmet, ale skutočný zážitok, ktorý má prinášať radosť šitú na mieru.

Kytice či bonboniéry síce na krátku chvíľu potešia, ale väčšina ľudí viac ocení pozornosť, pri ktorej cíti, že je adresovaná priamo do jeho srdca. Ponúkam Vám vytvorenie jedinečného personalizovaného daru, s akým mám nádherné reálne skúsenosti (dokáže dojať i silného chlapa :)). Každý z nás má blízko seba osobu, pri ktorej vôbec netuší, čo jej kúpiť na sviatok. Rada Vám pomôžem vyriešiť túto záležitosť a vyrobím pre Vás mnou navrhnutý obraz s reálnymi fotkami, doplnkovými obrázkami a citátmi, aké nebudú len tak okopírované z internetu.

Obraz sa hodí na rôzne príležitosti a pre všetky vekové kategórie, mimoriadne vhodný je napríklad pre potešenie starších ľudí. Navrhnem ho vo veľkosti A4 a zašlem vo formáte JPG - potom si ho stačí vytlačiť na fotopapier a v prípade potreby pre krajší efekt zarámovať. Cena je za jeden obrázok v rozmere A4.

Inštrukcie

Poprosím kontaktovať ma správou - budem od Vás potrebovať tri fotografie, aké si prajete mať na obraze a tému, akej by sa mal obraz venovať. Môže ísť o čokoľvek, čo má obdarovaná osoba rada, čiže aj rôzne záľuby, aby boli citáty čo najrelevantnejšie.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Energická, komunikatívna, pozitívne mysliaca osoba. Momentálne som žena na materskej dovolenke vracajúca sa k aktivitám, ktoré sú nielen mojou pracovnou náplňou, ale predovšetkým najväčšou vášňou. Keďže sa už viac ako 10 rokov venujem činnostiam, ktoré skutočne milujem, dokážem poskytnúť nielen profesionalitu a kvalitnú komunikáciu s klientom, ale taktiež do každej objednávky vkladám srdce a snažím sa nikdy nesklamať. Vždy som mala na seba obrovské nároky, čo ma poháňa vpred na ceste neustáleho vzdelávania sa a zlepšovania. V mladosti som strávila 4 roky v zahraničí skrz študijných a pracovných pobytov, neskôr som 4 roky spolupracovala so zahraničnou spoločnosťou ako prekladateľka textov, tvorca SEO popisov k produktom, tvorca e-mailových Newsletterov, reklamných textov a podobne. Ďalších 5 rokov som písala články pre vydavateľstvo ako online redaktorka. Študovala som na slovenskej strednej škole so zameraním na cudzie jazyky a na zahraničnej škole som neskôr študovala Digitálny marketing 21. storočia. Ovládam anglickú aj slovenskú gramatiku, získala som niekoľko certifikátov z oblasti marketingu, venujem veľkú pozornosť používaniu rozličných SEO nástrojov a neustále sa usilujem osobnostne i profesijne rásť. Mám bohaté skúsenosti, vždy sa snažím nachádzať pozitívny náhľad na vec a rada poskytnem individuálny a ľudský prístup k Vašim potrebám. Základom výborných výsledkov je predovšetkým dobrá komunikácia a dohoda medzi zúčastnenými, ktorá je taktiež mojou prioritou.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 2. 2. 2018
hodnotenie 100.00%
predaj 0