placeholder

Kategórie

Ja spravím úpravu LinkedIn profilu

Prehľad

Cena46,80 €39,00 €bez DPH
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
60,00 €50,00 € bez DPH

Popis

Otvorte dvere k novým kariérnym príležitostiam pomocou profesionálneho LinkedIn profilu. Sústredím sa na detailnú prepracovanosť vášho profilu, od sekcie "O mne", kde vytvorím pútavý a zaujímavý obsah, až po optimalizáciu kľúčových slov pre zlepšenie vašej viditeľnosti. 

Mojim cieľom je zdôrazniť vašu profesionálnu cestu, zručnosti a úspechy. Poskytujem aj konzultácie pre vytvorenie profesionálnej fotografie, ktorá posilní váš prvý dojem. 

S mojou pomocou bude váš profil nielen profesionálne upravený, ale aj strategicky nastavený na prilákanie pozornosti náborových pracovníkov a potenciálnych zamestnávateľov. Investícia do vášho LinkedIn profilu je investíciou do vašej budúcnosti. 

Nechajte ma premeniť váš digitálny odtlačok na silný nástroj vašej profesionálnej identity. Kontaktujte ma ešte dnes a urobte prvý krok k posunu vašej kariéry na novú úroveň.

Inštrukcie

Čo na to potrebujem?

Váš čas a LinkedIn - ak ho nemáte, pomôžem so založením

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som Patrik a venujem sa eventovému plánovaniu už viac ako 3 roky. Mojou silnou stránkou je zmyslel pre detail, vášeň a prístup, ktorý z vašej udalosti spraví nezabudnuteľný zážitok. Moje služby zahŕňajú širokú škálu eventov - od narodeninových osláv a inšpirujúcich prednášok až po profesionálne pracovné udalosti. Mojou filozofiou je pristupovať ku každej udalosti s čerstvým pohľadom, pričom kladiem dôraz na inováciu a personalizáciu. Spoločne vytvoríme okamihy, ktoré zostanú v pamäti navždy. Taktiež ponúkam komplexnú revíziu a profesionalizáciu vášho životopisu a LinkedIn profilu. S dôrazom na detail, aktuálne trendy a osvedčené metódy v oblasti náboru, vám poskytnem personalizované služby úpravy, ktoré zvýraznia vaše silné stránky, zručnosti a profesionálne úspechy. Nech už ste na začiatku svojej kariéry alebo hľadáte nové príležitosti na rast, môj prístup je navrhnutý tak, aby vám poskytol konkurenčnú výhodu.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 26. 3. 2024
hodnotenie 0.00%
predaj 0