placeholder

Kategórie

Odstránim pozadie z vášho obrázka / fotografie

Prehľad

Cena5,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Zápasíte s rušivými pozadím vo vašich fotografiách? Nechajte ma, aby som vám zmiernil túto váhu zo vašich pleci! Ako odborník na odstraňovanie pozadia excelujem v transformácii vašich obrázkov do pútavých umeleckých diel.
 

Prečo vybrať práve mňa? Bleskovo rýchle dodacie lehoty bez kompromisov na kvalite. Dôkladne prispôsobené vašim potrebám, zabezpečujúce maximálnu spokojnosť na každom kroku.

Komunikácia? Priorita. Zatiaľ čo vás nebudem bombardovať zbytočnými otázkami, som tu, aby som riešil akékoľvek špecifické požiadavky alebo obavy, ktoré by ste mohli mať, čím zjednoduším proces a zbavím ho stresu.
 

Ceny? Transparentné a férové. Konkurenčné sadzby, flexibilné balíčky prispôsobené každému rozpočtu, zaručujúce neprekonateľnú hodnotu za vašu investíciu.

*Cena je za upravu jednej fotografie. Samozrejme ak chcete upraviť fotografie hromadne, tak ma neváhajte kontaktovať a na nie je problém sa na cene dohodnúť

Inštrukcie

  1. Kontaktujte ma prostredníctvom tejto platformy a pošlite mi svoje fotografie.
  2. Spoločne prejdeme vaše požiadavky a dohodneme sa na najlepšom prístupe.
  3. Po dokončení práce vám pošlem upravené fotografie v želanom formáte.

Nečakajte, aby vaše fotografie zostali zatienené rušivým pozadím. Kontaktujte ma ešte dnes a dajte vašim snímkom nový život!

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som zanietený dizajnér s dôrazom na poskytovanie kvalitných služieb. Moja práca sa zameriava na tvorbu dizajnov, ktoré vás a vašu značku zviditeľnia a prilákajú pozornosť. Svoje projekty riešim s dôkladnosťou a sústredením na vaše potreby a požiadavky.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 2. 4. 2024
hodnotenie 0.00%
predaj 0