placeholder

Kategórie

Vizualizácie budov

Prehľad

Cena60,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Vizualizácie rodinných domov

Hľadáte spôsob, ako si predstaviť váš budúci rodinný dom ešte pred jeho výstavbou? Ponúkam vám moje služby na tvorbu vizualizácií rodinných domov, ktoré vám pomôžu uvidieť váš projekt v celom jeho rozsahu a detailoch.

S mojou skúsenosťou v tvorbe vizualizácií a s použitím moderných nástrojov a softvéru, som schopný vytvoriť realistické 3D modely vášho budúceho domu. Takto si môžete predstaviť jeho vzhľad, priestorové usporiadanie a dokonca aj detaily ako je fasáda, interiér, a záhrada.

Inštrukcie

Nech už máte v mysli svoj vlastný návrh alebo potrebujete pomoc s konkrétnymi detailmi, som tu, aby som vám pomohol pretransformovať vaše predstavy do života. Kontaktujte ma e-mailom a spolu vytvoríme vizualizáciu vášho snového domova!

Teším sa na spoluprácu. 
 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Kristof Horváth som 18-ročný študent so záujmom o architektúru a stavebníctvo. Momentálne sa nachádzam v treťom ročníku na Strednej Priemyselnej Škole Stavebnej a Geodetickej v Bratislave, kde sa špecializujem na odbor staviteľstvo. Môj záujem o túto oblasť sa prejavuje nielen v školskom prostredí, ale aj mimo neho, kde sa venujem rôznym projektom a aktivitám súvisiacim s architektúrou. Vďaka svojim jazykovým schopnostiam v slovenčine, angličtine a maďarčine mám možnosť komunikovať a študovať v medzinárodnom prostredí. Moje záľuby zahŕňajú nielen samotné návrhy a konštrukcie budov, ale aj ich vizualizáciu a detailné rysovanie výkresov, čo ma napĺňa a inšpiruje každý deň. Ovládam: AutoCAD,SketchUp, Revit, Lumion

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 18. 4. 2024
hodnotenie 0.00%
predaj 0