placeholder

Kategórie

Jedinečné logo pre tvoj biznis

profile icon
lukasmaxim
placeholder
(329)
offline

Prehľad

Cena39,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis


Ahoj,začínaš podnikať alebo sa už v tomto smere nejaký čas pohybuješ, ale potrebuješ zmenu, chceš konečne kvalitné logo, ktoré bude predávať a hrdo reprezentovať tvoj biznis? Si tu správne!
 
Ponúkam tvorbu špičkového loga presne na mieru tvojmu podnikaniu. Grafickému designu sa venujem už viac ako 15 rokov a za túto dobu som nadobudol množstvo skúseností, ktoré sa môžu odzrkadliť aj na tvojom logu.
 
V tejto cene ti ponúkam vytvorenie dvoch návrhov unikátneho loga spolu s vizualizáciou na tvojom webe, reklamných predmetoch, produktoch, ktoré predávaš atď. Na základe týchto podkladov sa rozhodneš, ktoré logo vystihuje viac teba a tvoje podnikanie, prípadne mi zašleš pripomienky alebo úpravy. Ja následne možné úpravy zapracujem a pripravím konečnú verziu tvojho úžasného loga vo vektorových, aj rastrových formátoch, prípadne vo viacerých farebných variantách.
 
Obojstranná spokojnosť!

Inštrukcie


1 -Potrebujem od teba podľa možností čo najviac informácií o tvojom podnikaní (kľudne mi napíš aj niečo o sebe, čomu sa venuješ, čo máš rád atď..) a samozrejme sa mi snaž opísať svoju predstavu.
 
2 - Potrebujem tak isto poznať tvoju konkurenciu, aby som mohol zhodnotiť, čím by si sa od konkurencie mohol odlíšiť a byť lepší.
 
3 - Má byť súčasťou loga názov? Máš konkrétny font, v ktorom by mal byť názov napísaný? Ak áno, tak sem s ním.
 
4 - Aké sú tvoje firemné farby, prípadne ak používaš konkrétne odtiene, určite mi pomôže ich špecifikácia.
 
Čiže čím viac informácií dostanem, tým bude logo viac personalizované. Mizerné zadanie = mizerné logo
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(7)
1 / 2
user

Jandeb

som spokojný

user

Dexbi

Ďakujem logo je super

user

jano74

som spokojný

user

Peknype

som spokojný

user

tinob52

som spokojný

O predajcovi

Šikovný grafik s otvorenou mysľou! Čo to som už načmáral pre viaceré firmy, o ktorých ste už možno počuli a možno nie. Počas posledného desaťročia ozdobili moje designy a ilustrácie množstvo webových stránok, reklamných kampaní, predmetov, plagátov, tričiek, športového oblečenia, výstav, prezentácií, videí atď... Garantujem Vám profesionálny prístup, kreativitu a maximálnu spokojnosť, za čo hovorí aj moje ohodnotenie levelom >> MAJSTER PREDAJCA <<

aktívne objednávky 0
krajina Česko
jazyk Slovenský
registrácia 17. 12. 2015
hodnotenie 99.70%
predaj 7