placeholder

Kategórie

Správa sociálnych sietí FB, IG, Tiktok

profile icon
NikiB
(1)
offline

Prehľad

Cena60,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1

Popis


Sociálne siete sú v dnešnom digitálnom svete nutnosťou! :) Je to výborné miesto, kde môžeš fanúšikov najrýchlejšie informovať o služnách, novinkách, zľavách, aktualitách a rovnako tak úspechoch. Bola by škoda nevyužiť to vo svoj prospech.
Spravovanie sietí FB, IG je klasika no môžeme sa pustiť aj do menej častých ako LinkeIn, YT a Tiktok na 1 mesiac. Pre profily vytvorím vždy čerstvý a kvalitný obsah, ktorý sa bude od tvojej konkurencie výrazne líšiť. Cieľom bude nielen zaujať tvojich fanúšikov ale premeniť ich na verných zákazníkov, pretože verný a vracajúci zákazník je lepší ako 20k fanúšikov, ktorí nikdy neurobia nákup. Fotky, videá či reels budú na pravidelnej báze. Bez dobrej reklamy to však ide ako z chlpatej deky. 

Inštrukcie


Ak chceš dosah, interakciu či nákupy zdvihnúť do výšin, je potrebné aby si nejaké to euríčko investoval aj do platenej reklamy, ktorá sa ti vždy vráti. Ak sa však bojíš, že tvoj produkt či služba nemá tie najlahodnejšie fotky, neboj sa. Som fotografka takže ti content ti nafotím. :)
Moju prácu si môžeš pozrieť napríklad na profiloch WSD interierové štúdio, Zeelandia, Leginy INI, Zmrzlina Rafaella (pri niektorých len FB). Pri niektorých projektoch zabezpečujem aj fotenie či video tvorbu.
Ak Vás moja ponuka zaujala, budem rada, ak ma budete vopred kontaktovať prostredníctvom súkromnej správy pred kúpou služby, aby sme si dohodli priblžie detaily, pretože každého predstava je iná. :)
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Predajca nemá vyplnené informácie o sebe.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 9. 12. 2022
hodnotenie 100.00%
predaj 0