placeholder

Kategórie

Pomôžem ti nakopnúť E-shop

profile icon
Patrik6
(1)
offline

Prehľad

Cena249,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1

Popis

Potrebuješ posunúť svoj eshop na ďalšiu úroveň? Chceš vidieť viac predajov, ale nevieš presne, ako na to? Tu som pre Teba!

S dlhoročnými skúsenosťami v riadení eshopov viem, čo funguje a čo nie. Som pripravený použiť moje odborné vedomosti a skúsenosti na zvýšenie Tvojho online predaja.

Moje služby zahŕňajú optimalizáciu webovej stránky, zlepšenie SEO, riadenie PPC kampaní, zlepšenie konverzií, tvorbu obsahu a mnoho ďalších. S mojou pomocou môžeš dosiahnuť viac návštevníkov, viac predajov a väčší zisk.

Nechaj ma nakopnúť Tvoj eshop do vyšších sfér úspechu. Nečakaj, až bude príliš neskoro. Kontaktuj ma už dnes a urobme z Tvojho eshopu hviezdu.

Výstup bude v dvoch A4 vo forme PDF s návrhom úprav.

 

Inštrukcie

Ako základ je web audit, ktorým si musíš prejsť, aby som zistiť kde sú chyby a čo je potrebné zlepšiť. Na toto budem potrebovať cca 16 hodín pracovného času. Za túto službu dostaneš výstupnú analýzu všetkého čo treba upraviť, aby si dosiahol svoj cieľ. Bude na tebe, či budeme pracovať spolu alebo to zvládneš sám/sama. Ak je potrebné ujasniť viac informácií, tak mi napíš a mrknem sa na to ;)

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahoj volám sa Patrik a štartovaniu biznisov sa venujem už cez 10 rokov. Na to, aby som štartoval svoje projekty naučil som sa programovať, robiť grafické práce, SEO aj PPC. Mojou hlavnou výhodou je, že viem, ako funguje biznis v rôznych odvetviach a viem zistiť, čo hľadajú práve tvoji zákazníci. Mojim cieľom nie je dať ti web, E-shop, reklamu alebo grafiku, aby bolo zaplatené, ale nájsť vhodné riešenie pre tvoju spokojnosť a úspech. Nezabúdaj, že ty musíš vedieť o svojom biznise najviac a ja ti pripravím riešenie, ako ho odprezentovať a predať. Pre každého svojho zákazníka sa snažím pridať niečo naviac. Preto ti rád poradím z vlastných skúseností alebo pridám v zakázke niečo naviac :)

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 31. 3. 2023
hodnotenie 100.00%
predaj 0