placeholder

Kategórie

Texty ktoré urobia z návštevníkov zákaznikov

profile icon
tristate
placeholder
placeholder
(1509)
offline

Prehľad

Cena2,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
1,00 €
1,00 €

Popis


Kopírovanie textu zabíja. Neustále je treba pracovať na unikátnom, tvorivom texte. Taký text urobí z návštevníka vašej stránky spokojného zákazníka.
Či už to bude text na vstupnú stránku, alebo akúkoľvek podstránku – dodám vám emocionálne neodolateľný text, ktorý bude v plynulom ale pritom originálnom štýle, ktoré poskytne silnú výzvu k akcii pre čitateľa.
Text bude navyše priateľský pre vyhľadávače. Unikátny obsah dodá väčšiu autoritu vašej stránke. Zapôsobte na svojich čitateľov a získajte niečo viac na svoje vstupné stránky.
Investícia do dobrého textu je prioritou pre dobrý predaj! Návštevníci,čitatelia ocenia vysoko kvalitný text, a vedia presne čo kupujú.
Neuspokojte sa s priemerným alebo kopírovaným textom.Som profesionálny textár, ktorý vie čo vám môže ponúknuť. Neváhajte, objednajte si službu ešte dnes a zlepšite svoju pozíciu na svojom cieľovom trhu.
Cena je za text v rozsahu 350 znakov. 

Inštrukcie

link na službu alebo produkt
iné doplňujúce informácie
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(17)
1 / 4
user

lucifuk

som spokojný

user

expol

som spokojný

user

bendo

som spokojný

user

Dominicocicka

som spokojný

user

korart

som spokojný

O predajcovi

Hľadáte riešenia, ktoré vás dostanú na prvé miesta vo vyhľadávaní? Aktívne sa venujem SEO optimalizácii a on-line marketingu. Ponúkam overené SEO postupy, ktoré pomôžu aj vašej web stránke k zlepšeniu vo vyhľadávaní. Mám množstvo pozitívnych hodnotení a rád sa s vami podelím o svoje skúsenosti, pri ceste za úspechom. - priebežná SEO optimalizácia - vstupná a priebežná analýza stránky - vypracovanie textov, nadpisov, popisov - návrh kľúčových slov a fráz - sledovanie konkurencie a jej analýza - komplexný on-line marketing - linkbuilding - vlastné PR magazíny a katalógy stránok - copywriting - SEO optimalizácia on - off page - SEO poradenstvo - vypracovanie ponuky na mieru - predajné texty pre produkty a kategórie produktov

aktívne objednávky 3
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 4. 8. 2012
hodnotenie 99.60%
predaj 17