placeholder

Kategórie

Ja spravím hlas do reklamy, dabing do videa pre váš projekt dnes

profile icon
Vladimir.Seman1
(37)
offline

Prehľad

Cena10,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
60,00 €
150,00 €
10,00 €
30,00 €
50,00 €

Popis


Ako hlasový profesionálny hlasový herec som spolupracoval so značkami ako Microsoft, Mercedes Daimler, VÚB banka, Generali, Unicredit a mnoho ďalších. Na konte mám 11 ročné pôsobenie v najväčších slovenských rádiách ako moderátor - rádio Slovensko, rádio Vlna, rádio Viva, rádio KISS a ako hlasový herec v dabingových štúdiách a rádiách - Devín, Regina a mnoho ďalších. Veľmi rád budem spolupracovať aj s vašou značkou a prispôsobím sa vašim požiadavkám. 
Môj hlas ste mohli počuť v televíznych reklamách Martinus, Scholler, Elmex, Opel....., audioknihách, podcastoch a rozhlasových hrách. 
Nahrávam v profesionálne zariadenom domácom štúdiu. Pri práci používam legendárny voiceover mikrofón Sennheiser MKH416, Shure SM7B a zvukovú kartu od špičkovej značky Universal audio. Samozrejmosťou je profesionálne odhlučnená a vytlmená miestnosť na nahrávanie aj mixáž.  V prípade potreby sa viem prispôsobiť vašim požiadavkám a zabezpečiť kompletnú zvukovú produkciu vášho projektu. Prípadne vám veľmi rád poradím v príprave textu, úprave dĺžky a výbere vhodných slov.
Cena platí za rozsah do 120 slov. rozsah navyše je predmetom osobnej dohody. Napíšte mi! Určite sa dohodneme :)

Inštrukcie


Pošlite mi text a vašu predstavu o tom aký hlas si vo vašom projekte predstavujete - dramatický, charizmatický, veselý, bláznivý.... Alebo to pokojne nechajte na mňa! Medzi vašimi riadkami sa kľúč k postave určite nachádza :) Voiceover dodám do 2 dní od zadania. V prípade vášho zakúpenia si dodatkovej služby ešte v ten istý deň!
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(37)
1 / 8
user

laci00

som spokojný

user

hopcibcibirib

Super hlas, žiadne ruchy alebo chyby, čistý audiosúbor. Skvelá práca !!!!!!

user

Vajuch2022

som spokojný

user

martin.fendrych

som spokojný

user

aturosak

Super

O predajcovi

Profesionálny hlasový a dabingový herec. Môj hlas ste mohli počuť v mnohých televíznych a rozhlasových reklamách, filmoch a audioknihách.... 11 rokov som pracoval ako moderátor v najväčších slovenských rádiách (Rádio Slovensko - moderátor, Rádio Vlna - moderátor, Devín - hlasový herec...) Ukážky mojej práce: https://www.youtube.com/watch?v=HSST4b9cZW8 https://www.youtube.com/watch?v=Sz6Sq0ftWmM https://www.youtube.com/watch?v=weg25k3aN-I https://www.youtube.com/watch?v=oGPufBp4_RU&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1o7mJDbJpdDjF2Bix5qohEEn6zSHIvsf3kkqUqFWp25Js0m_B3aXZqYLE Rád požičiam svoj hlas aj do vášho projektu. Voiceovery dodávam max. do 2 dní od zadania.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 16. 7. 2020
hodnotenie 100.00%
predaj 37