placeholder

Kategórie

Postarám sa vám o eshop

profile icon
Adam7534
placeholder
(10)
offline

Prehľad

Cena6,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Správa Eshopu

Začínate podnikať ale nemáte čas venovať sa eshopu? Alebo ste rozšírili sortiment a potrebujete na eshop pridať nové produkty? Tak potom som pre vás správna voľba!

Ponúkam pomoc malým ale aj väčším podnikateľom pri správe eshopu. Pomôžem vám od kategorizácie produktov po tvorbu popisov, vytvárania SEO, nahrávanie obrázkov až po samotné uverejnenie produktu na stránke. 

Pridávanie produktov nie je len rutina, je to umenie. Každý produkt bude starostlivo analyzovaný a spracovaný tak, aby vytvoril silný dojem a zaujal vašu cieľovú skupinu.

Poprípade ak hľadáte niekoho viac, ako len človeka, ktorý sa postará o pridanie produktov na web, tak sa vieme dohodnúť aj na ďalších náplniach mojej práce. 

Neváhaj, kontaktujte ma a určite sa dohodneme na spolupráci.

 

CENA JE  6€/hod. Dodanie je individuálne, od náročnosti.

Inštrukcie

  • Do správy mi pošlete podrobné (presné) názvy produktov, poprípade linky zo zahraničných alebo aj domácich eshopov, ktoré chcete pridať.
  • Po dokončení práce vám pošlem čas, ktorý som pri tom strávil. Následne vytvoríte objednávku, kde zadáte počet hodín (počet kusov). 
  • Niekedy je potrebné aby ste mi možno v skratke predstavili systém na ktorom web beží. Nie so všetkými systémami som pracoval, takže môže sa stať, že budem potrebovať chvíľku na “okukanie sa”.
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Študujem na TUKE, takže sa snažím privyrobiť si.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 9. 7. 2020
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0