placeholder

Kategórie

EDIT VIDEÍ pre TIKTOK a REELS

profile icon
Adamkli
(4)
offline

Prehľad

Cena4,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1

Popis

Moja služba zahŕňa nasledujúce prvky:

  1. Strih videa: Zabezpečujem precízny strih videa s dôrazom na jeho plynulosť a rytmus. Pomocou skrátenia, orezania a prechodov medzi jednotlivými scénami vytváram plynulý a dynamický zážitok pre divákov.
  2. Titulky: Ak si želáte, môžem do videa pridať titulky. Titulky majú dôležitú úlohu pri udržiavaní pozornosti diváka. Okrem toho, že poskytujú textovú formu pre ludí kotrý majú vypnutý zvuk na svojich zariadenia a pre tých, ktorí uprednostňujú čítanie, titulky majú schopnosť efektívne zaujať diváka a udržať ho pri videu.
  3. Zvukové efekty: Zvukové efekty sú dôležité pri vytváraní atmosféry a zdôrazňovaní dôležitých momentov vo videu. Pridávaním hudby, zvukových efektov a úpravou zvuku sa môže dosiahnuť vynikajúci zážitok pre divákov.
  4. Obrazové efekty: Prepracované vizuálne efekty môžu byť výrazným spôsobom oživením videa. Pridávanie grafiky, textov, filtračných efektov a iných vizuálnych prvkov dokáže videu dodávať štýl, farbu a originalitu.

Inštrukcie

Pre rýchlejšie dodanie odporúčam Vám, aby ste si vopred pripravili nasledujúce:

  1. "Surové" video nahrajte na cloudovú službu, ako je  Google Drive, OneDrive, Dropbox…
  2. Námety a nápady na to, ako má konečný video vyzerať. Tieto nápady mi pomôžu pochopiť Vaše predstavy a preferencie, čo sa týka obsahu a štýlu videa.

Samozrejme, ak budú z Vašej strany nejaké neistoty počas upravovania videa, napíšte mi a som pripravený Vám pomôcť a prispôsobiť video podľa Vašich požiadaviek.

Dúfam, že tieto kroky nám umožnia efektívne spolupracovať a vytvoriť skvelý konečný produkt.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(4)
user

pepa.folta

som spokojný

user

filip.svetlosak

som spokojný

user

deersk

som spokojný

user

w0lc0m

som spokojný

O predajcovi

Predajca nemá vyplnené informácie o sebe.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 10. 5. 2020
hodnotenie 100.00%
predaj 4