placeholder

Kategórie

Aktívna správa FB stránky

profile icon
Adrian108
placeholder
(57)
offline

Prehľad

Cena40,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
12,50 €
30,00 €

Popis

Potrebujete nakopnúť svoju stránku na Facebooku? 
Chýba Vám inšpirácia čo publikovať? Nemáte záujem o predražené služby od agentúr?  
Práve s týmto Vám dokážem pomôcť a budovať vašu značku na FB! 
Mám skúsenosti s dlhodobým plánovaním FB príspevkov podľa dopredu navrhnutých, dohodnutých kampaní s jasnými cieľmi. Všetko závisí od Vás, vašej stránky (firmy), vašich požiadaviek. Cena zahŕňa 3-4 príspevky týždenne po dobu jedneho mesiaca. Príspevky sú publikované s fotkou a popisom, ktorý má za úlohu vyvolať čo najväčšiu interakciu s publikom. Fotografie je možné upravovať podľa vašich predstáv. 

Inštrukcie

Od vás budem potrebovať prístup na účty, ktoré si želáte spravovať. Taktiež budem potrebovať informácie o vašej firme, stránke, ciele na ktorých pracujete a čo má byť výsledkom. Čím viac informácii budem mať tým príspevky sa dajú lepšie špecifikovať na dané publikum. 


phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(3)
user

boris0903

som spokojný

user

Kajjo

som spokojný

user

Mario18

Som spokojný

O predajcovi

Vyštudoval som na Dánskej univerzite Marketing a Medzinárodný predaj. Aktuálne aktívne pracujem už viac ako dva roky s Google Ads účtami ako PPC performance špecialista pre medzinárodnú marketingovú agentúru. Ako študent som stážoval aj v dvoch marketingových agentúrach na Slovensku počas prázdnin. Popri zamestnaniu sa venujem aj socialnym sieťam a rôznym dlhodobým stratégiám a kampaniam pre firmy. Mám skúsenosti so štruktúrovaným web stránok, ale najviac s prácou v Google Ads, Merchant Center, Google Analytics a následne aj Mailchimp, WordPress, Ingragram, Facebook a podobne. Považujem sa za komplexného človeka, ktorý sa neustále zdokonaľuje vo svete marketingu, no najmä v digitálnom svete.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 20. 1. 2019
hodnotenie 96.49%
predaj 3