placeholder

Kategórie

Zalomenie knihy

profile icon
adriana1111
(2)
offline

Prehľad

Cena0,50 €
Doručenie do14 dní
Počet
1

Popis

Zalomím knižný blok a pripravím finálne dáta pre tlač. Primárne sa venujem románom a čierno-bielym publikáciám, v ktorých prevažuje text (východiskové riadky, vdovy, siroty, rieky, delenie slov - môžem skontrolovať gramatiku po dohode).

Ak máte rukopis, s ktorým by ste potrebovali pomôcť, rada ho spracujem a zašlem vám finálny dokument pre tlačiareň. Ak by to bolo nutné, upravím ho podľa dodatočných požiadaviek konkrétnej tlačiarne. (Obálky nepripravujem.)

Nezdráhajte sa opísať mi vašu predstavu aj polopatisticky, ako viete. Kontaktujte ma pred tým, ako si službu objednáte, aby sme sa dohodli na termíne dodania, prípadne na ponuke na mieru.

Cena je za jednu stranu zalomenia.

Inštrukcie

Potrebovať budem iba:

- text po jazykovej úprave (pomôžem s každou časťou knižného bloku: patitul, titulný list, tirážna strana)

- jednoduchý obrazový materiál (alebo vašu predstavu o obrázkoch)

- technický predpis (nič strašidelné - stručné pokyny ako rozmer strany, veľkosť písma, počet riadkov na strane, iné špeciálne požiadavky. Ak si nie ste istí, rada pošlem ukážku zalomenia na pripomienky :) 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user

Stefania.Brezna

Výborná práca

O predajcovi

Pracujem v oblasti knižného biznisu a som vášnivá čitateľka fantasy literatúry. Dávať rukopisom finálnu grafickú podobu som sa ako autorka naučila najskôr kvôli sebe. Prerástlo to však do serióznej záľuby, a tak som sa začala venovať aj zalamovaniu textov pre druhých. Študovala som slovenský jazyk a slovenskú literatúru a pracovala som pre médiá aj vydavateľstvá. Vo voľnom čase sa venujem literárnej tvorbe a kritike, posudzovaniu rukopisov a škrabkaniu psíkov :)

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 2. 1. 2020
hodnotenie 100.00%
predaj 1