placeholder

Kategórie

Profesionálny životopis v anglickom jazyku

Prehľad

Cena15,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1
Dodatočné služby
10,00 €
10,00 €

Popis

Stojíte na prahu novej kariéry alebo hľadáte nové pracovné príležitosti v medzinárodnom prostredí? Zdôraznite svoje schopnosti a skúsenosti s profesionálne vytvoreným životopisom v angličtine!

Čo Ponúkam: 

  • 2 grafické návrhy životopisu
  • Osobitný dôraz na prezentáciu vašich zručností, skúseností a úspechov.
  • Formátovanie a dizajn životopisu, ktorý je čistý, profesionálny a ľahko čitateľný.
  • Inštrukcie

    Kontaktujte Ma: Pred objednaním ma prosím kontaktujte, aby sme mohli prediskutovať vaše kariérne ciele a požiadavky na životopis. 

    Poskytnite Informácie: Budem potrebovať od vás základné informácie o  Vás, vašej pracovnej histórii, vzdelaní, zručnostiach a akýchkoľvek špecifických požiadavkách.


     

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Virtuálna asistentka - VYTVÁRAM ČAS PRE VAŠE SKUTOČNÉ HODNOTY PONUKA SLUŽIEB: Administratíva a organizácia Hľadanie informácií Vytváranie / správa dokumentov, dotazníkov, tabuliek Spravovanie kalendára a e-mailu Grafika, fotografia, audio Tvorba a úprava fotografií, videí Tvorba plagátov, loga, prezentácií, vizitiek Základná úprava zvukových súborov, podcastov Zákaznícka podpora/ web/eshop Emailová komunikácia s klientom Riešenie reklamácií Tvorba reklamných emailov a newsletterov Tvorba popisov na web/eshop Písanie článkov, blogov Preklady textov z/do anglického jazyka, úroveň C1

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 29. 1. 2024
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0