placeholder

Kategórie

Fotorealistická vizualizácia interiéru

profile icon
agneskolozsi
placeholder
placeholder
(169)
offline

Prehľad

Cena10,00 €
Doručenie do14 dní
Počet
1

Popis


Ak túžite po vkusne zladenom domove, ktorý Vám bude šitý na mieru; prípadne ste si kúpili holobyt a neviete, ako sa ujať dokončenia interiéru; alebo ste len zatúžili "refreshnúť" súčasné bývanie podľa posledných trendov, rada pomôžem.


 Cena: 10€/m2. Cenovú ponuku vytvorím na základe pôdorysu.

Inštrukcie

  1. Úvodným krokom je poskytnutie informácií o súčasnom stave interiéru, Vašej predstavy a tiež požiadaviek na jeho riešenie (pôdorys, fotografie). *
  2. Na základe zaslaného pôdorysu vypracujem cenovú ponuku. Po jej schválení vystavím faktúru na sumu 50% z konečnej ceny za návrh. Po jej úhrade začnem pracovať na vizualizácii.
  3. Vypracujem prvotný návrh s účelným riešením interiéru, prihliadajúc na Vaše požiadavky a potreby. Po konzultácii s Vami zapracujem do vizualizácie zmeny a pripomienky. V cene návrhu sú možné 3 úpravy.
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(3)
user

Zuzka111

Som veľmi spokojná. Ďakujem za krásne :)

user

Erinn

som spokojný

user

IfStano

som spokojný

O predajcovi

Od mala ma láka hľadanie spôsobu, ako strategicky kreatívne meniť mikroprostredie človeka. Bývanie je útočiskom, kde by sa mal cítiť každý sám sebou, kam sa po náročnom pracovnom dni radi vrátime, užívame si spoločné chvíle s rodinou, zrelaxujeme a dobijeme energiu. K estetickej stránke bývania neodmysliteľne patrí aj stránka funkčná. Hľadanie ideálnych riešení ma priviedlo k študovaniu interiérového dizajnu od skúsených architektov. Preferujem nadčasovosť. Dôraz kladiem na zladenie interiéru štýlovo, farebne, materiálovo. Uprednostňujem slovenských výrobcov, jednoduchosť a kvalitu. Ak túžite po vkusne zladenom domove, ktorý Vám bude šitý na mieru; prípadne ste si kúpili holobyt a neviete, ako sa ujať dokončenia interiéru; alebo ste len zatúžili "refreshnúť" súčasné bývanie podľa posledných trendov, rada pomôžem.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 6. 9. 2018
hodnotenie 100.00%
predaj 3