placeholder

Kategórie

Naplánujem Vašu dovolenku na mieru

profile icon
airman2655
placeholder
(33)
offline

Prehľad

Cena99,00 €
Doručenie do14 dní
Počet
1

Popis

Pri listovaní katalógov cestovných kancelárií často krútim hlavou nad cenami. Ako asi všetci som rád za každé ušetrené euro. Preto som pri svojich cestách začal pátrať na vlastnú päsť. Je to zdĺhavé, no baví ma to. Sledovať prekvapené výrazy priateľov po oznámení, za akú skvelú cenu sa dá dnes cestovať je na nezaplatenie. Preto by som chcel pomôcť aj Vám.

Čo dostanete?

Nájdem Vám najlacnejšiu letenku, ktorú si môžete kedykoľvek rezervovať. Odporučím cenovo najdostupnejšie alebo najlepšie hodnotené hotely v oblasti. Zistím, ako a za koľko sa dostanete na letisko a z letiska. Naplánujem Vám výlety, zistím ceny vstupeniek a dopravy na mieste. Skrátka dostanete všetky potrebné informácie.

Chcete príklad?

Čo takto odfotiť sa so Sochou slobody? Nájdem letenku do New Yorku, dopravu na letisko a nazad s ubytovaním na 6 nocí za 430 eur. Valentín v Istanbule s letenkou a ubytovaním na 7 nocí s raňajkami za 150 eur? Pred pár rokmi by som takejto ponuke neveril. Dnes viem, že sa to dá.  
 

Inštrukcie

Budem potrebovať Váš rozpočet. Treba brať do úvahy, že uvedené príklady nezahŕňajú výdaje na dopravu po destinácií, výlety, vstupy do pamiatok a stravovanie. Osobne sa mi stáva, že položka za dopravu a ubytovanie je menšia ako výdaje na mieste. Tomu prispôsobte aj svoj rozpočet.

Potrebujem počet osôb, destináciu, dátum. Alebo len rozpočet a ja nájdem ponuku, ktorá Vás nenechá spávať. Na všetkých detailoch sa môžeme dohodnúť, či chcete chodiť na výlety, bývať v luxusnom hoteli alebo lacnom hosteli a podobne.

Daň lacného cestovania

Možno sa stane, že budete chcieť ísť v istý dátum do vybranej destinácie. Ponuku akčných leteniek nedokážem ovplyvniť a je možné, že na daný termín nebude prijateľná cena. O tom Vás budem informovať, rovnako o ďalších možných termínoch za Vašu cenu. Vy sa rozhodnete či mám plán vypracovať alebo nie.

Odmena

Moja odmena je 99 eur pri dĺžke tripu 8 - 11 dní. Pri dlhšom/kratšom pobyte pozrite moje ďalšie inzeráty.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Volám sa Dávid a zaujímam sa o všetko, čo sa týka internetového marketingu, copywritingu a cestovania. Napíšem článok na akúkoľvek tému, nájdem dovolenku na akékoľvek miesto.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 7. 10. 2013
hodnotenie 100.00%
predaj 0