placeholder

Kategórie

Ja spravím - spracovanie miezd a personalistiky

profile icon
ajanos
(2)
offline

Prehľad

Cena15,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1
Dodatočné služby
10,00 €
10,00 €

Popis

Ponúkam Vám spracovanie miezd - KOMPLETNE, na základe Vašich podkladov VRÁTANE výkazov pre Sociálnu a Zdravotnú poisťovňu, mesačného prehľadu pre Daňový úrad, všetkých výstupov do účtovníctva a pre zamestnanca. Po dohode Vás môžem zastupovať v styku so všetkými potrebnými inštitúciami.

Uvedená suma je za kompletné spracovanie mzdy pre 1 zamestnanca a to pre akýkoľvek druh pracovného pomeru - pracovná zmluva, dohoda - študenti, dôchodcovia…

Všetko bude prebiehať online - dodáte mi potrebné podklady a ja Vám vrátim všetko spracované podľa aktuálne platnej legislatívy. V cene je aj základné poradenstvo z oblasti miezd.

Inštrukcie

Budem od Vás potrebovať údaje pre spracovanie mzdy - dochádzku (odpracované dni a hodiny), základné údaje ako je výška mzdy (hodinová alebo mesačná) a údaje o firme/organizácii.

Všetko potrebné si odkomunikujeme.

 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Už 25 rokov sa venujem účtovníctvu - jednoduché, podvojné, verejná správa - rozpočtové organizácie, mzdy, personalistika... Neustále sa vzdelávam a popritom rada tvorím - vyrábam prírodnú kozmetiku, šperky a drobnosti pre potešenia oka i srdca.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 25. 2. 2015
hodnotenie 100.00%
predaj 0