placeholder

Kategórie

Ja spravím darčeky pre svadobných hostí - 50 Odtieňov ružovej-jahôdkové mydielka

profile icon
Allete
placeholder
(41)
offline

Prehľad

Cena0,22 €
Doručenie do4 dní
Poštovné3,60 €
Počet(1000 na sklade)
1
Dodatočné služby
0,19 €

Popis

Ďakujem,že ste nakukli na moje hand made vecičky :)
Vyrobím pre Vás krásne a voňavé mydielka,ktoré sú skvelým darčekom pre Vaších svadobných hostí .Mydielko má cca 2,5cm a 7,5 g.Cena je za kus.
 Mydielka vyrábam v rôznych vôňach:jahôdka,malina,pomaranč,višňa-marcipán,mäta,kokos,mliečna čokoláda,cappuccino,zelený čaj,vanilka,levanduľa,ananás,žuvačka,tutti-frutti,ľadový vietor,čučoriedka-ostružina,tropical,mango,citrón,vanilkové mlieko,broskyňa...
A tiež v rôznych farbách:biela,ružová,červená,modrá,tyrkysová,zelená,bylinná,žltá,hnedá,transparentná,pepermintová,fialová,oranžová,purpurová,marhuľková,fuksiová......
Mydielka sú vyrábané z transparentnej mydlovej hmoty alebo bielej mydlovej hmoty s bambuckým maslom.A používam špeciálne vône do mydiel alebo silice :)
 Mám viac tvarov mydielok-srdiečka menšie,väčšie,pralinky,ruže....
Mydielka si môžete nechať aj darčekovo zabaliť napr.do celofánu alebo organzy so stužkou.

 

Inštrukcie

 Prosím napíšte mi  adresu,meno a priezvisko :) Pripíšte mi farbu a vôňu akú ste si vybrali, počet kusov ,ak chcete aj balenie,tak farbu organzy alebo stužky a už stačí sa len tešiť na balíček :)

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahoj :) Ďakujem za Váš čas venovaný mojím hand made výrobkom,a dúfam,že sa Vám budú páčiť :) Som mamička na materskej dovolenke a vo voľnom čase vyrábam hand made vecičky,ako sú mydielka,vonný vosk do aromalampy,svadobné čelenky,vonné guličky do skrine a pod. Moje vecičky sú roztomilým darčekom napr. pre svadobných hostí,na krstiny,pre rodinku alebo len tak pre radosť. Ku každej objednávke dostanete voňavý darček :)

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 20. 2. 2016
hodnotenie 100.00%
predaj 0