placeholder

Kategórie

ORIGINÁLNY maľovaný obraz - Abstract Fatal Woman

profile icon
amalkaSMM
placeholder
placeholder
(6)
offline

Prehľad

Cena50,00 €
Doručenie do7 dní
Poštovné5,00 €
Počet(1 na sklade)
1

Popis

"Abstract Fatal Women" je moderným umeleckým dielom, zhmotňujúcim aktuálne trendy.

Ženské línie a zhotovenie sú ako výkrik v rámci abstrakcie, lákajúc mladých jednotlivcov k objaveniu výnimočnosti umenia. 

Tento originálny obraz nie je len dekoráciou, ale módnym výrazom pre mladých inovátorov, ktorí hľadajú jedinečný a moderný kúsok pre svoj priestor.

 "Abstract Fatal Women" nie je len obraz na stene, je to umelecký manifest pre tých, čo hľadajú krásu v súčasných štýlových trendoch.

 

Inštrukcie

Je to originálne tvorený obraz namaľovaný akrylovými farbami na plátne, časť plátno v sadre, natreté akrylovou bielou farbou. 

Tiež je použitá fosforová farba, ktorá v noci ozvláštni tento obraz.

Obraz je bez rámu. Značenie na zadnej strane.

 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Hľadáte spojenca, ktorý do vášho podnikania vloží nielen odborné zručnosti, ale aj srdce a nekonečnú vášeň pre tvorbu? Ste na správnom mieste! Som maliarka, ktorá premostila svet tradičnej tvorby s digitálnym priestorom, a mojou misiou je pomáhať značkám ako je tá vaša rozvíjať sa a prosperovať. Na svojej ceste som zdolala mnohé výzvy, ktoré prinášajú sociálne siete a ich neustále meniace sa algoritmy. Nenechala som sa odradiť. Vzdelávala som sa v oblasti grafického dizajnu a správy sociálnych médií, čo mi umožnilo premeniť moje vášnivé nápady na konkrétne výsledky a otvorilo mi dvere k novým príležitostiam. Verím, že každé podnikanie je jedinečné a vyžaduje si individualizovaný prístup. S dôkladným prieskumom trhu a strategickým plánovaním som tu, aby som vašej značke pomohla zviditeľniť sa a prilákať nových klientov. Vaša spokojnosť a úspech sú mojou prvoradou prioritou. Aj keď nemôžem zdieľať svoje portfólio z dôvodov ochrany dôvery a práce klientov, vložím do každého projektu časť svojho srdca a duše. Teším sa na spoluprácu, kde spoločne objavíme a zhmotníme vaše podnikateľské sny. Poďme vytvoriť niečo úžasné, čo vás posunie nielen v online priestore, ale aj naprieč vašim trhom. S láskou a odbornosťou transformujeme váš projekt do unikátnej značky, na ktorú budeme obaja hrdí!

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 25. 12. 2023
hodnotenie 100.00%
predaj 0