placeholder

Kategórie

Ja poradím vo výchove a výcviku psa

profile icon
AndreaBalazova
placeholder
(53)
offline

Prehľad

Cena10,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1

Popis

Neviete ako riešiť problém pri svojom psíkovi alebo si neviete vysvetliť jeho správanie? Nemáte vo svojom okolí špecialistu na výchovu a výcvik psa? Nechcete hneď utekať na najbližšie cvičisko len kvôli pár radám? Mám znalosti a skúseností so správaním, výchovou a výcvikom rôznych psíkov. Stačí mi popísať Vášho psíka, problém s ním, jeho správanie a ja Vám poradím, ako na neho, v prípade výcviku a výchovy Vám viem pomocou videa názorne ukázať so svojim československým vlčiakom, ako to má vyzerať. 
Niet nad harmonický vzťah človeka so svojim štvornohým priateľom. 
Cena 10 € je za vyriešenie jedného konkrétneho problému, spolu s popisom ako na to, vysvetlením prečo to tak je aj s prípadnou názornou ukážkou formou videa. Zvyšok je už na Vás a dobrý pocit z vychovaného psa je na nezaplatenie.

Inštrukcie

Pošlite mi informácie ohľadom Vášho psíka a problému, ktorý by ste chceli vyriešiť. 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Grafický Virtuóz na Ceste K Vizualnému Umeniu <3 Ahoj, som Andrea, a grafika nie je len mojou prácou, ale aj vášňou a spôsobom života. Moja grafická cesta začala, keď som si prvýkrát vzala pastelku a papier a začala tvarovať svoje myšlienky na obrazy. Odvtedy som neprestala rásť a rozvíjať svoje zručnosti. Moja práca je zhmotnením kreativity a detailov. Každý projekt je pre mňa novou výzvou, ktorú s radosťou prijímam.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 20. 2. 2016
hodnotenie 90.57%
predaj 0