placeholder

Kategórie

Preklad rôzneho zamerania z ENG do SK alebo naopak

profile icon
AndreaKoczoova
(1)
offline

Prehľad

Cena8,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1

Popis

Vďaka svojej viacročnej práci na pozícii prekladateľky a jazykovej korektorky ponúkam profesionálny a precízny preklad textov rôzneho zamerania (či už je to text technického, náučného, kreatívneho alebo akéhokoľvek iného typu) z anglického jazyka do slovenského jazyka alebo naopak. 

Uvedená cena je za jednu normostranu, v závislosti od náročnosti textu môže byť nižšia alebo vyššia. 

Zobrazený čas dodania je len orientačný, závisí od dĺžky a náročnosti textu, niektoré texty je samozejme možné dodať za omnoho kratšiu dobu. Ak potrebujete dodať preklad expresne, vieme sa samozrejme dohodnúť. 

Ponúkam aj preklady ďalších jazykových kombinácií, všetky nájdete na mojom profile. 

V prípade záujmu o moje služby ma neváhajte kontaktovať, teším sa na spoluprácu! 

Inštrukcie

  • Ako prvé je potrebné kontaktovať ma s informáciami o preklade - info o preferovanom čase odovzdania a zaslanie dokumentu vo formáte docx (Word). V prípade, že máte text k dispozícií vo formáte, do ktorého sa nedá písať, pokojne mi dajte vedieť a nájdeme riešenie.
  • Po prezretí dokumentu sa dohodneme na čase odovzdania a cene, prípadne na nejakých špeciálnych požiadavkach z Vašej strany.
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Už niekoľko rokov pracujem na pozícii prekladateľky a jazykovej korektorky. Vďaka mojim skúsenostiam ponúkam preklady rôzneho zamerania, či už sa jedná o jednoduchšie alebo kreatívne texty, či komplexné texty náučného alebo technického charakteru. Venujem sa prekladom z anglického jazyka do maďarského jazky a naopak, z maďarského jazyka do slovenského jazyka a naopak, z anglického jazyka do slovenského jazyka a naopak. Ponúkam aj preklady z českého jazyka do slovenského, anglického alebo maďarského jazyka. Ponúkam taktiež štylistickú korektúru pre slovenský a maďarský jazyk. V prípade záujmu o krátkodobú alebo dlhodobú spoluprácu som plne k dispozícií. Budem rada, ak sa rozhodnete ma kontaktovať a teším sa na spoluprácu!

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 2. 10. 2020
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0