placeholder

Kategórie

Ja spravím originálny darček pre mamičky

profile icon
andyslobodoVA
(1)
offline

Prehľad

Cena10,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1
Dodatočné služby
5,00 €
8,00 €

Popis

Hľadáte originálny darček pre čerstvú mamičku za prijateľnú cenu?

Ponúkam Vám vytovrenie plagátu do detskej izby s fotografiou dieťaťa a osobnými údajmi. Darujte ten najoriginálnejší darček. Prečo by ste si mali vybrať práve mňa? Ponúkam Vám vytvorenie návrhu plagátu, podľa Vašich preferencií - farba, štýl, použíté obrázky. Takýto jedinečný darček nekúpite v obchode, ale bude vyrobený pre Vás na mieru. Nemusíte sa báť zneužitia osobných údajov, po vytvorení plagátu, všetko mažem a ani neponúkam tretím stranám. Dôvera je u mňa na prvom mieste. 

Čo Vám ponúkam? 

  • Analýza Vašich požiadaviek
  • Návrh plagátu 1 kus
  • Úprava plagátu do finálnej verzie
  • Prečo práve ja? 

  • Osobný prístup
  • Nebojím sa výziev a rada pracujem na originálnych projektoch
  • Profesionalita, dodržanie termínov
  • Pred objednaním služby ma prosím kontaktujte

    Inštrukcie

    Ak máte záujem o plagát s vlasným obrázkom, budem potrebovať fotografiu, Vaše obľúbené farby, a údaje, ktoré by mal plagát obsahovať (Dátum, či miesto narodenia, miery, meno). 

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Ahoj! Volám sa Andrea, som absolventkou Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave v odbore marketingová komunikácia. Pracujem ako virtuálna asistentka na voľnej nohe a pomáham podnikateľom, či firmám s úlohami, na ktoré nemajú čas a nechcú zamestnávať niekoho na plný úväzok. Mojou vášňou je cestovanie a vyše 10 rokov som pracovala v oblasti cestovného ruchu. 5 rokov som pracovala ako Recepčná a Concierge na riečnej výletnej lodi prevažne s Americkou klientelou. Posledné 3 roky bola náplňou mojej práce cenotvorba, kalkulácie, ako aj grafické návrhy, starostlivosť o sociálne siete, aktualizícia informácií na webstránke, až po organizovanie eventov a svadieb v hoteli na Slovensku. Mojou najsilnejšou stránkou sú jednoznačne komunikačné a organizačné schopnosti a zodpovednosť. Rýchlo sa učím novým veciam, som samostatná a verím, že naša spolupráca bude prínosná pre obe strany.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 4. 2. 2024
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0