placeholder

Kategórie

Nafotim promo, produkt, lifestyle fotky

profile icon
AdrianaKRZ
offline

Prehľad

Cena7,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Ahote. Som Adriana a nafotím Vám fotky Vašich produktov na Váš web, profil..  Fotky si fotím sama, rovnako ich sama stajlujem a neskôr, ak je to potrebné, aj jemne upravím. 

Inštrukcie

Ako to bude prebiehať? Pokial si zo ZA kraja, viem za Vami prísť a po dohode všetko nafotíme. Pokiaľ troška ďalej, nevadí. všetko je o dohode.

  • treba mi napísať a dohodneme sa na detailoch
  • pokiaľ si teda ďalej, produkt mi jednoducho zašleš
  • produkt nafotím a produkt posielam späť
  • spoločne vyberieme fotografie, ktoré sa môžu jemne doladiť v programe. Predsa len preset dodá fotografii nejaký šmrc
  • pracujem veľmi rýchlo, takže na fotky dlho nečakáš
  • cena 7€ je za jednu fotografiu

  • Moja cena je nižšia, ale nie na úkor kvality, budujem portfólio. Skús to využiť a získaj pekné promo foto za skvelú uvádzaciu cenu :)
    Ty máš fotky, a ja rozšírené portfólio. 

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Ahojte. Slovné spojenie: "Všetko je na webe", nikdy neplatilo viac ako v týchto časoch. Facebooky, instagramy a vôbec sociálne siete v mnohých prípadoch rozhodujú o existencii Vašej prevádzky. Pokiaľ sa s Facebookom a Instagramom nekamarátiš, nechce sa Ti stále vymýšľať nové stories, príspevky som tu, aby som pomohla :) Vyberiem fotky, vylepšíme to hudbou, pekne to spolu naplánujeme a reklama je na svete. Pokial si zo ZA kraja, viem urobiť aj pekné originálne produktové fotky :) Kto vlastne som? Som študentkou masmediálnej komunikácie v TT, fotografii sa venujem už nejaký ten čas a na sociálnych sieťach často trávim viac času, ako je potrebné :D Moje ceny sú nižšie, áno.. Lebo sú uvádzacie s cieľom vytvoriť portfólio. Poďme si pomôcť navzájom :) Mrkni dole, mám aj pár ukážok fotiek, čo sa fotilo pre optiku, cukráreň a pod :) Spravujem instagramy napr. @kreativny_marketing @avent agency

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 28. 10. 2020
    hodnotenie 0.00%
    predaj 0