placeholder

Kategórie

Ja spravím preukázanie energetickej náročnosti budovy pre stavebné povolenie

profile icon
apreon3
offline

Prehľad

Cena250,00 €
Doručenie do5 dní
Počet
1
Dodatočné služby
50,00 €

Popis

Projektové energetické hodnotenie stavby je kľúčovým krokom pri zabezpečení efektívneho a udržateľného využitia energie vo vašom budúcom dome alebo komerčnom objekte. Táto služba poskytuje detailnú analýzu energetického výkonu stavby, ktorá vám pomôže optimalizovať spotrebu energie, znížiť náklady a prispieť k ochrane životného prostredia.

Ako špecialista v oblasti energetického hodnotenia, používam špičkové technické nástroje a simulačné modely na to, aby presne vyhodnotili tepelnú izoláciu, efektivitu systémov na klimatizáciu a vykurovanie, ako aj využitie obnoviteľných zdrojov energie. Výsledkom je podrobný prehľad o tom, ako zlepšiť energetickú efektívnosť stavby a dosiahnuť vyššiu úsporu energie. Energetické hodnotenie stavby je nielen dôležité pre splnenie environmentálnych noriem a predpisov, ale aj pre znižovanie nákladov na energiu a zvýšenie komfortu vo vnútri budovy.

Inštrukcie

Podklad:

  • Stavebné výkresy
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Ako stavebný inžinier sa špecializujem na energeticky úsporné a progresívne stavebné riešenia. Mám vášeň pre implementáciu technológií, ktoré prispievajú k udržateľnej výstavbe a ochrane životného prostredia. Moje zameranie spočíva v navrhovaní budov s dôrazom na energetickú účinnosť s cieľom znížiť energetické náklady, emisie skleníkových plynov a vytvoriť zdravšie a komfortnejšie prostredie pre obyvateľov. Každý z mojich projektov integruje progresívne technológie a inovatívne materiály, a som zameraný na vývoj inteligentných a automatizovaných systémov riadenia budov, ktoré optimalizujú využívanie energie. Zaoberám sa tiež pasívnymi riešeniami, ako sú dobre navrhnuté izolácie, účinné okná a správna orientácia budovy, ktoré minimalizujú stratu energie a maximalizujú využitie prírodného svetla a solárneho tepla.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 28. 9. 2023
    hodnotenie 0.00%
    predaj 0