placeholder

Kategórie

Vytvorím KREATÍVNE tlačoviny

Prehľad

Cena15,00 €
Doručenie do5 dní
Počet
1
Dodatočné služby
5,00 €
10,00 €
10,00 €

Popis

Reklama (a to rôzne formy) predstavuje veľké lákadlo pre nových zákazníkov. Chcete sa zviditeľniť oproti konkurencii? Dostať sa do povedomia? U mňa ste správne!

Vytvorím Vám moderný, výnimočný a nezabudnuteľný dizajn tlačovín. Viem sa prispôsobiť akémukoľvek zameraniu, tvorila som dizajn na témy od detských osláv, cez beauty salóny, vzdelávacie obsahy, obchod až po stavebníctvo.

Čo vyrábam?

  • vizitky,
  • pozvánky,
  • oznámenia,
  • brožúry,
  • plagáty,
  • letáky,
  • zákaznícke karty, …
  • Pri inom type tlačoviny ma kontaktujte v správe, určite sa dohodneme.

    Ceny sú individuálne, 15€ za jednostrannú vizitku, pozvánku, zvyšok nájdete v dodatočných službách. V prípade odberu viacerých tlačovín viem vytvoriť individuálnu špeciálnu cenu. Doba dodania je zvyčajne kratšia, prispôsobila som ju pre väčší odber.

    Inštrukcie

    Čo od Vás budem potrebovať?

  • čo chcete mať v tlačovine (text, kontakt, logo, špeciálne prvky, obrázky, …),
  • približnú predstavu (farby, prvky, …),
  • rozmery tlačoviny (štandardné, špeciálne).
  • Pred objednávkou ma vopred kontaktujte v správe, aby sme doladili ďalšie podrobnosti. Teším sa na spoluprácu.

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Predstavím sa, moje meno je Lenka. Som grafická dizajnérka s množstvom skúseností a vášňou pre tvorbu krásnych, estetických a zapamätateľných dizajnových prác. Skúsenosti som nabrala už počas štúdia na strednej škole, kde som vyštudovala odbor Propagačná grafika. S týmto absolvovaným štúdiom a technickým zázemím na vysokej škole, som sa stala expertom nielen v kreatívnom umení, ale aj v technických aspektoch dizajnu. Môj prístup k práci je založený na kombinácii kreativity, precíznosti a zodpovednosti. Každý projekt, na ktorom pracujem, je pre mňa príležitosťou prejaviť moju vynaliezavosť a schopnosť vytvárať dizajny, ktoré vyčarujú úsmev na tvárach mojich klientov. Moje portfólio zahŕňa široké spektrum služieb, od tvorby unikátneho loga či vizitiek až po návrhy plagátov, pozvánok a iných promo materiálov. Vždy sa snažím prispôsobiť sa potrebám a štýlu klienta, aby sme dosiahli výsledok, ktorý presahuje očakávania. Neprestávam sa vzdelávať a zdokonaľovať, pretože verím, že aj ten najlepší dizajnér sa môže vždy zlepšovať. Absolvovala som kurz v oblasti social media marketingy, teda som rozšírila soje pracovné možnosti aj na správu sociálnych sietí, konkrétne som zameraná na správu FB a IG. Naďalej som otvorená ďalším príležitostiam na rozvoj a postupne krok po kroku chcem ďalej rozširovať svoje pracovné portfólio služieb. Ak hľadáte spolupracovníka, ktorý vám pomôže preniesť vašu víziu do skutočnosti s eleganciou a štýlom, ste na správnom mieste. Nechajte ma byť vašou prvou voľbou pri tvorbe nezabudnuteľného dizajnu pre vaše podnikanie. Teším sa na možnosť spolupracovať s vami! S pozdravom, Lenka - Vaša kreatívna sila v dizajne :)

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 22. 3. 2024
    hodnotenie 0.00%
    predaj 0