placeholder

Kategórie

Profesionálna Tvorba Webstránok s Pokročilým SEO od Marketingového Špecialistu

profile icon
barbaria
placeholder
placeholder
(78)
offline

Prehľad

Cena1900,00 €
Doručenie do30 dní
Počet
1
Dodatočné služby
249,00 €

Popis

Hľadáte moderný spôsob, ako zanechať výrazný prvý dojem online? Mám riešenie! Som spoľahlivý partner pre webstránky s kvalitným SEO. Pomocou mojich služieb dosiahnete výnimočnú online prezentáciu, presadíte sa na prvých miestach vo vyhľadávačoch.

Unikátny dizajn: Vytvorím vám webstránku, ktorá odzrkadlí charakter vášho biznisu. Detaily budú premyslené a prispôsobené.

Funkčnosť a bezpečnosť: S inovatívnym prístupom a najnovšími technológiami zabezpečím stránku pluginmi na ochranu a zálohovanie.

SEO optimalizácia: Vaša stránka bude vynikajúco optimalizovaná pre vyhľadávače. Zákazníci vás nájdu medzi prvými výsledkami.

Obsahovo bohatá stránka: Informácie, blogy, galérie a ďalšie prvky zaujmú návštevníkov.

Meranie a analýza: Prepojenia na Google Analytics a Search Console.

Efektívny kontakt: Návštevníci vám môžu jednoducho napísať cez kontaktné formuláre alebo prihlásením na newsletter.

Kontaktujte ma pre WordPress webstránku na mieru a ja pomôžem vášmu biznisu dosiahnuť nové úspechy.

Inštrukcie

Budem potrebovať aby ste mali kúpenú doménu a webhosting - prístupové údaje k nim.

Výber webhostingového balíčku závisí od typu webstránky a rozsahu obsahu, ktorý sa bude na web pridávať, preto sa prosím informujte v správe pred tým, než ho zakúpite. 
Ak neviete kde je najlepšie zakúpiť si vlastný webhosting a doménu, prosím informujte sa u mňa, poradím a odporúčim najlepšiu možnosť pre vás, v závislosti od vašich požiadaviek.

Ďaľej budem potrebovať všetky podklady - tzv. texty a fotky ktoré chcete mať na stránke, vrátane kontaktných informácií ako tel. číslo, IČO, DIČ atď.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Vitajte na mojom profile, moje meno je Barbara a už viac ako 8 rokov sa profesionálne venujem tvorbe webstránok, online marketingu a copywritingu. Tvorím vysokokvalitné webstránky na mieru s pekným a moderným vizuálom, ktoré sú optimalizované pre dobrý výkon a príťažlivý obsah pre vyhľadávače. Vďaka mojej kreativite, odbornosti a zmyslu pre detail sa stránky mojich klientov umiestňujú na prvých pozíciach vo vyhľadávačoch. Okrem tvorby webstránok tiež ponúkam pokročilú SEO optimalizáciu webu, tvorbu kreatívneho obsahu na blogy, alebo sociálne siete, a tvorbu i správu PPC kampaní na Google Ads platforme. Referencie: independentwebdesign. net

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 17. 3. 2016
hodnotenie 97.44%
predaj 0