placeholder

Kategórie

Ja spravím akýkoľvek kreatívny text, blog, popis produktu, príspevok na sociálne siete a pod

profile icon
barobandike
(146)
offline

Prehľad

Cena8,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
4,00 €

Popis

Stojíte na prahu veľkého podnikateľského dobrodružstva alebo sa snažíte znovu oživiť svoje aktivity na sociálnych sieťach? Viem, ako náročné môže byť nájsť správne slová, ktoré presne zasiahnu váš cieľ a pohnú s vašimi zákazníkmi. Práve preto som tu, aby som vám pomohol!

Ponúkam vám jedinečnú príležitosť získať kreatívny text, ktorý bude presne zodpovedať vašim potrebám a zároveň nepreťaží váš rozpočet. Za cenu 8EUR dostanete text*, ktorý vás posunie vpred, či už potrebujete výstižný popis produktu pre váš e-shop, inšpirujúci blogový príspevok, alebo dômyselné obsahy pre vaše sociálne siete.

Nezáleží na tom, či ste na trhu nováčik alebo už máte za sebou niekoľko podnikateľských bitiek. Môj služby sú tu pre všetkých, kto potrebujú profesionálny a zároveň prístupný spôsob, ako prekonať svoju konkurenciu pomocou úderného obsahu.

 

*cena je maximálne za jednu normostranu

Inštrukcie

Nemusíte míňať hodiny a hodiny premýšľaním nad tým pravým slovom alebo frázou. 

Dejte mi vedieť, aký máte cieľ, čo chcete odprezentovať a pre koho je určený váš text. O zvyšok sa už postarám ja a vy sa môžete venovať dôležitejším veciam - svojmu podnikaniu.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Sme tím profesionálov v oblasti daňového a účtovného poradenstva, obchodného práva, poradenstva pre podnikateľov a marketingu. Máme dlhoročné skúsenosti a sme pripravení pomôcť Vám v oblastiach, ktoré Vám uľahčia podnikanie a styk s úradmi. Neváhajte nás kontaktovať.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 4. 5. 2017
hodnotenie 100.00%
predaj 0