placeholder

Kategórie

Ja spravím livestream

profile icon
B3LZI
placeholder
placeholder
(23)
offline

Prehľad

Cena220,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1
Dodatočné služby
100,00 €

Popis

Ak rozmýšľate nad živým vysieľaním z Vášho eventu, talku, workshopu a pod., ste na správnom mieste. Ponúkam Vám zabezpečenie živého vysielania na platforme Twitch, Youtube, Instagram alebo Facebook. Odo mňa môžete očakávať profesionálny výsledok, seriózne jednanie, zodpovedný prístup a roky skúseností.


Obraz na livestream viem zabezpečiť pomocou troch profesionálnych kvalitných kamier značky Sony a jednej záložnej kamery - takže spolu až štyri pohľady.  Na správny chod budú dohliadať 2-3 osoby, podľa náročnosti. Samozrejmosťou je kvalitný zvuk zo značkových mikrofónov a aj grafika na livestreame podľa želania (bannery, videá, reklamné vstupy a pod.).
Cena je individuálna a záleží od mnohých faktorov. Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať. Uvedená cena (220€) platí pre livestream s dvoma operátormi, ktorý trvá maximálne 120 minút.


Som/sme z Bratislavy, ale nemáme problém s cestovaním. V prípade záujmu viem zabezpečiť aj produkciu videa a tiež fotografa

Inštrukcie

Pri poskytovaní informácií nezabudnite okrem iného aj na veľkosť udalosti, miesto, rýchlosť internetového pripojenia (ak nebude dostatočné, vieme ísť na väčšine územia cez 4G sieť) a trvanie livestreamu (koľko hodín, prípadne dní).


Poznámka: Pri každom livestreame vyžadujeme, aby sme boli uvedení ako technický zabezpečovateľ. K tomu, ak by livestream prebiehal na našich sieťach, sme ochotní poskytnúť Vám zľavu.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som absolvent SPŠ Elektrotechnickej v Bratislave (odbor multimédiá) a aktuálne študujem na Ekonomickej univerzite. Popri škole sa živím tvorbou videí, fotiek, živým vysielaním a marketingom. Vediem vlastnú produkciu a marketingovú agentúru, používam vlastné vybavenie, mám niekoľkoročné skúsenosti a veľa spokojných zákazníkov. Ponúkam Vám seriózne jednanie s zodpovedný prístup.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 10. 8. 2016
hodnotenie 100.00%
predaj 0