placeholder

Kategórie

Ja publikujem Váš PR článok na ženskom online lifestyle magazíne + Súťaž na FB stránke Nádhernásk

profile icon
binna
placeholder
placeholder
(234)
offline

Prehľad

Cena19,90 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Budem publikovať Váš pripravený PR článok a zároveň sprocesujem súťaž  o vašu službu či produkt na FB stránke,  ktorá má okolo 5000 followers, primárne ide o ženy v produktívnom veku. 

Vhodné produkty sú: knihy a promo autorov, kozmetika, handmade výrobky, potreby pre domácnosť, potreby pre bábatká a mamičky, pochutiny a pod. 

Služby: radi spropagujeme služby poradcov, koučov, kaderníckeho či kozmetického štúdia a pod. Môžete výherkyni venovať darčekovú poukážku. 

Inštrukcie

Pošlite pripravený PR článok a tiež návrh na cenu do súťaže,  prípadne jej peknú fotografiu. 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(4)
user
marosseman
som spokojný
user
marosseman
super spolupraca
user
seoriesenia
som spokojný
user
PaloVK
som spokojný

O predajcovi

AKTUÁLNE SOM NA RD, TAK BERIEM IBA MALÉ PRÁCE, ďakujem. Pekný deň prajem. Od roku 2012 sa živím administratívnou podporou pre živnostníkov i menšie firmy. Možno viem v niečom pomôcť aj Vám. Do môjho portfólia patrí napr. správa kont na sociálnych sieťach, adminovanie webových stránok, príprava rôznych textov pre web i sociálne médiá, pomôžem s vymýšľaním obsahu, písaním článkov a podobne. Ďalej ponúkam monitorovanie médií, vyhľadávanie informácií na webe a pod. Som českej národnosti, od r. 2002 žijem na SK, čo využívam ako "2-1" v zákazníckom servise u viacerých klientov - platíš raz, pokryješ dva trhy. :) 20 rokov pôsobím v oblasti zákazníckeho servisu a predaja. Rada sa starám o ľudí a komunikujem s nimi. Ovládam SK,CZ,AJ. Vlastním ženský online magazín. Pre viac informácií a aktuálnu ponuku služieb si prosím pozrite moje inzeráty alebo ma kontaktujte súkromnou správou. Rada Vám pripravím ponuku na mieru. Tu nájdeš môj testimonial: https://www.jaspravim.sk/predavajuci-binna

aktívne objednávky 1
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 13. 7. 2013
hodnotenie 99.15%
predaj 4