placeholder

Kategórie

Nakreslím DIZAJN vášho TETOVANIA

profile icon
boo_tattoo
offline

Prehľad

Cena8,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1

Popis

Ahoj! V poslednom čase ma baví kresliť realistické portréty našich slovenských a českých celebrít. Naučila som sa používať jednu z najužitočnejších vecí – bielu pastelku. Spolu s hnedým podkladom dokážu vytvoriť požadovanú dimenziu. Rada by som vám ukázala aj moju staršiu tvorbu na bielom papieri, ktorá obsahuje okrem portrétov aj moje návrhy, ktoré sú už na niekom vytetované. Taktiež som maľovala na sklo anime a postavy z hier, takže aj táto téma mi je blízka. Môžem vytvoriť siluety z vašich rodinných, párových, individuálnych, zvieracích fotografií alebo z Vašich vlastných nápadov.  

Pokiaľ ide o tento konkrétny inzerát, tu si môžete objednať moje minimalistické návrhy, siluety z fotografie, jednoduché jednofarebné bez tieňovania, poprípade dot-shading.

Všetky moje práce sú ručne robené. Ak máte záujem o niečo iné ako o minimalistické návrhy, pozrite si aj ostatné moje inzeráty.

Inštrukcie

Ak máte v hlave nápad, neváhajte ma kontaktovať pred platbou. Rada s Vami prekonzultujem finálny produkt, prípadne či je možné ho vytvoriť. Do správy mi pošlite obrázky z Google, Pinterestu, poprípade fotografie a Vaše vlastné návrhy. neváhajte ma kontaktovať na mojom instagramovom účte “ betty.boo_tattoo ” alebo prostredníctvom mailu a.cervencova@gmail.com.

Produkt Vám pošlem čo najskôr, pri minimalistických dizajnoch to môže byť do hodiny, pri väčších prácach sa posnažím splniť požiadavky do 14-tich dní.  Pravdupovediac som v oblasti navrhovania tetovaní pre ľudí začiatočník. Som však otvorená novým nápadom, komentárom, kritike a návrhom na zlepšenie. Dúfam, že Vás moja tvorba zaujala a teším sa na našu spoluprácu :).

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahoj! Moje meno je Betty. Som mladá študentka biomedicínskeho inžinierstva, ktorá by chcela ľuďom ponúknuť kus svojho celoživotného koníčka a zároveň sa zdokonaliť. Ponúkam návrh tetovaní, či už ide o prekresľovanie alebo "zhmotnenie" vlastného nápadu. Zaujímam sa hlavne o štýl realizmu, linework a začínam aj s dotworkom. Realistické ilustrácie sú nakreslené na hnedom papieri, ktorý najlepšie zvýrazní biele časti a vytvára tak dimenziu. To všetko mi ponúka možnosť venovať sa hlavne ručnému kresleniu, ktoré nadovšetko milujem. Teším sa na našu spoluprácu!

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 7. 2. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0