placeholder

Kategórie

Ja spravím tvorby loga podľa vašich predstáv

profile icon
codeatn8
(11)
offline

Prehľad

Cena6,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
8,00 €
10,00 €
8,00 €

Popis

Hľadáte jedinečné a profesionálne logo pre váš podnik či firmu? Ste na správnom mieste! Ako skúsený dizajnér som tu, aby som vám pomohol vytvoriť logotyp, ktorý presne odráža identitu a hodnoty vášho biznisu.

  • Individualizovaný prístup: Každý zákazník je pre mňa jedinečný. Pri tvorbe vášho loga sa budem riadiť vašimi konkrétnymi požiadavkami a predstavami.
  • Flexibilita: Môžem vám vytvoriť logo podľa vašich konkrétnych pokynov alebo na základe témy vášho podnikania.
  • Profesionálny dizajn: S mojimi skúsenosťami a kreativitou vytvorím logotyp, ktorý bude výrazný, estetický a ľahko zapamätateľný.
  • Dôraz na detail: Každý prvok vo vašom logu bude starostlivo premyslený a prispôsobený vašej oblasti podnikania a cieľovej skupine zákazníkov.
  • Cena: 6€/hodina = Logo vo formáte .SVG, .PNG, .JPG + Reklamny Banner (YouTube, Facebook, atd) +1 revizia!

    Nezáleží na tom, či ste malá miestna firma alebo medzinárodný koncern, som tu, aby som vám pomohol zviditeľniť sa pomocou unikátneho a kvalitného loga.

    Inštrukcie

    Nezáleží na tom, či ste malá miestna firma alebo medzinárodný koncern, som tu, aby som vám pomohol zviditeľniť sa pomocou unikátneho a kvalitného loga.

  • Deadline: Prosím, uveďte očakávaný termín dokončenia loga. S vaším deadlinom budem úzko spolupracovať, aby sme zabezpečili včasné dodanie hotového produktu.
  • Téma biznisu: Poskytnite mi prosím čo najviac informácií o vašom biznise, vrátane jeho cieľov, hodnôt a cieľovej skupiny zákazníkov. Ak máte špecifickú tému alebo koncept, ktorý by ste chceli zahrnúť do loga, uveďte ho. Napríklad: ak ste kaviareň so špeciálnym dôrazom na lokálnu kávu, môže byť táto informácia užitočná pre tvorbu vhodného loga.
  • Referenčné materiály: Ak máte nejaké existujúce materiály, ako sú obrázky, farby, fonty alebo iné logá, ktoré sa vám páčia alebo by ste chceli, aby som sa nimi inšpiroval, prosím, zdieľajte ich so mnou.
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    Hodnotenia

    (1)
    user
    expo
    velmi dobra spoluprace

    O predajcovi

    C#, Python, Perl, ASM86, HTML+SCSS+JS, Office Family, LaTeX, TinkerCAD, MatterControls, Blender, Adobe Family, Sony Vegas, Paint.NET, InkScape, Prekladať (ENG↔SK, SK↔HU, ENG↔HU), Plán vyučovacej hodiny (Lesson Plan).

    aktívne objednávky 1
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 11. 3. 2023
    hodnotenie 100.00%
    predaj 1