placeholder

Kategórie

Ja spravím prevádzkový poriadok

profile icon
CreativeGuardian
placeholder
(95)
offline

Prehľad

Cena100,00 €
Doručenie do14 dní
Počet
1

Popis

Vyznať sa v spleti zákonných ustanovení a paragrafov je niekedy skutočnou výzvou, ktorá stojí pre nejedným podnikateľom. Keďže však platí pravidlo, že neznalosť zákona nikoho neospravedlňuje, každý podnikateľ je povinný oboznámiť sa so zákonnými povinnosťami vzťahujúcimi sa na jeho podnikanie.

Vypracovaný a schválený prevádzkový poriadok musia mať v prevádzke uložený k nahliadnutiu ubytovacie zariadenia, zariadenia spoločného stravovania, telovýchovné zariadenia a poskytovatelia zdravotnej starostlivosti, zdravotnícki pracovníci, zariadenia určené pre deti mládež, v ktorých sa uskutočňuje vzdelávanie a výchova, ale aj rôzne zariadenia starostlivosti o ľudské telo, kam sa zaraďujú napríklad kaderníctva, holičstvá, kozmetické služby, manikúra, pedikúra, soláriá, masážne a tetovacie salóny.

V súlade so zákonom Vám vypracujem prevádzkový poriadok. 

 

Inštrukcie

Od Vás budem potrebovať:

  • scan/výpis z OR/ŽL;
  • druh, nákres a popis prevádzky, počet zamestnancov;
  • záznam z obhliadky/kontroly z RÚVZ.
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    Hodnotenia

    (1)
    user

    kamka2108

    som spokojný

    O predajcovi

    Ahoj :) Pracujem 24/7/365 - tak mi neváhaj hocikedy napísať správu. Rada svoje vedomosti a zručnosti zúročujem. Svoju prácu vykonávam vždy na 100% a s radosťou, a robím všetko preto, aby výsledok predčil očakávania mojich klientov. Myslím si, že hodnotenia od mojich zákazníkov Ti napovedia viac o kvalite mojej práci. :) Pozri si ponuku mojich služieb a neváhaj mi poslať správu, kde prejdeme spolu všetky detaily, aby výsledok bol čo najviac šitý na mieru Tebe a Tvojim požiadavkám. Teším sa na našu spoluprácu ;)

    aktívne objednávky 3
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 1. 10. 2019
    hodnotenie 95.79%
    predaj 1