placeholder

Kategórie

Nová WEBSTRÁNKA

profile icon
Crevers
placeholder
(2)
offline

Prehľad

Cena380,00 €
Doručenie do10 dní
Počet
1

Popis

V dnešnej digitálnej ére je prítomnosť Vašej firmy v online svete kľúčová pre dosahovanie úspechu. Ponúkame Vám jedinečnú príležitosť zvýšiť viditeľnosť Vašej značky prostredníctvom profesionálne navrhnutej mobilnej webstránky, ktorá je nielen vizuálne príťažlivá, ale aj plne funkčná a optimalizovaná pre všetky zariadenia.

V rámci našich služieb Vám ponúkame:

  • Vytvorenie webstránky na platforme Webflow: S naším odborným prístupom a využitím najnovších technológií zabezpečíme, aby Vaša webstránka bola nielen esteticky príťažlivá, ale aj technicky na špičkovej úrovni - kompletný vývoj webu
  • Webhosting , registrácia domény, SEO optimalizácia: Ušetrite si starosti s technickými detailmi. My sa postaráme o všetko potrebné, aby Vaša webstránka bola ľahko dostupná a bezpečná.
  • Nastavenie firemného e-mailu:*Zvýšte dôveryhodnosť Vašej firmy s profesionálnym e-mailom pod Vašou vlastnou doménou, ktorý je nevyhnutný pre efektívnu komunikáciu s klientmi.
  •  

    Inštrukcie

    Pred začatím práce je dôležité, aby ste pripravili obsah - texty a fotografie, ktoré chcete na svojej novej webstránke zverejniť. Tento obsah je základom pre vytvorenie webstránky, ktorá dokonale vyjadruje hodnoty a posolstvo Vašej značky.

    Pre viac informácií alebo v prípade záujmu o naše služby nás prosím kontaktujte pred objednaním. 

    **Vstúpte do online sveta s dôverou a dosiahnite svoje podnikateľské ciele s nami.**

     

    Cieľom je uľahčiť Vám prístup k novým zákazníkom, zvýšiť objem objednávok a podporiť rast predaja Vašich produktov a služieb s minimálnym úsilím z Vašej strany.

     

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Predajca nemá vyplnené informácie o sebe.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 5. 11. 2018
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0