placeholder

Kategórie

Ja spravím SEO optimalizáciu úvodnej stránky a kategórii + Analýzu KW

profile icon
davdi
(14)
offline

Prehľad

Cena250,00 €
Doručenie do14 dní
Počet
1

Popis

Základom každej úspešnej SEO optimalizácie je dobre urobená analýza kľúčových slov a následne základné SEO nastavenie URL, Title, Meta description a H1 nadpisov úvodnej stránky a podstránok webu na základe vypracovanej SEO stratégie.  

Moja ponuka pre Vás zahŕňa:

- Analýzu KW pre úvodnú stránku

- Analýzu KW pre podstránky (kategórie, podkategórie, články, ...)

- Vypracovanie URL pre podstránky

- Vypracovanie Title pre úvodnú stránku a podstránky

- Vypracovanie textov pre Meta description úvodnej stránky a podstránok.  

- Vypracovanie nadpisov H1 pre úvodnú stránku a podstránky.

- Kontrola stránky z hľadiska SEO a návrh odporúčaní.

 

Inštrukcie

Cena mojej ponuky je za úvodnú stránku s maximálne piatimi podstránkami. V prípade vyššieho počtu podstránok vyhotovím individuálnu ponuku.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Hľadáte marketingové poradenstvo a odborné rady, ako dosiahnuť úspech vo vašom online podnikaní? Potrebujete pomôcť s SEO optimalizáciou a reklamou na Google? Som Dávid Šingovský, marketingový poradca a špecialista s viac ako desaťročnou praxou v ecommerce. Od služieb zákazníkom až po manažment marketingu, poznám každý aspekt online podnikania. S mojou odbornosťou v oblasti PPC reklamy a SEO optimalizácie, vám pomôžem zlepšiť výkon vášho e-shopu a zvýšiť jeho návštevnosť. Zameriavam sa na Google Ads, reklamu na Facebooku, analýzu kľúčových slov, SEO správu a copywriting. Tiež ponúkam služby správy sociálnych sietí, ako sú Facebook a Instagram, a vytváranie social media stratégií. Okrem toho som k dispozícii pre poradenstvo a školenia v oblasti online marketingu. Mám skúsenosti s prácou na projektoch z grantov a môžem vám pomôcť s marketingovými stratégiami a analýzou Google Analytics a GSC. Ak hľadáte spoľahlivého a skúseného partnera pre svoje online podnikanie, neváhajte ma kontaktovať. Spolu nájdeme najlepšie riešenia pre váš biznis a pomôžeme vám dosiahnuť úspech, ktorý si zaslúžite.

aktívne objednávky 1
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 9. 8. 2014
hodnotenie 85.71%
predaj 0