placeholder

Kategórie

Ja spravím preklad textu z angličtiny do slovenčiny alebo naopak

profile icon
Debbie2508
(47)
offline

Prehľad

Cena7,00 €
Doručenie do14 dní
Počet
1
Dodatočné služby
5,00 €
4,00 €
3,00 €

Popis

Som študentkou tlmočníctva a prekladateľstva Univerzity Komenského v kombinácii anglický a chorvátsky jazyk. Cena za normostranu (1800 znakov). Termín dodania v trvaní 14 dní je len hrubý odhad, vyhotovenie prekladu je časovo závislé od počtu normostrán, typu i náročnosti prekladu. Orientujem sa prevažne na preklad textov v oblasti reklamy, žurnalistiky, prozaické literárne texty, návody a postupy, životopisy, marketing a manažment a populárno-náučné žánre. V prípade rozsiahlejších textov (viac ako 30 normostrán) možné vytvorenie ponuky na mieru a možná dohoda na cene.

Inštrukcie

Anglický alebo slovenský text na preklad v elektronickej podobe - formáty .pdf, .doc, .docx, .png, .bmp, .jpg, .jpeg . Doručenie prostredníctvom komunikácie na jaspravim.sk vo forme textového súboru alebo webového odkazu.
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som absolventkou tlmočníctva a prekladateľstva na UK. Vo voľnom čase sa venujem pečeniu, úžitkovému umeniu a marketingu. Mám niekoľkoročné skúsenosti s prácou v prekladateľskej agentúre, ako aj skúsenosti s prácou na prekladoch pre individuálnych klientov. Absolvovala som taktiež dva semestrálne pobyty v zahraničí. Upozornenie: Prosím, berte na vedomie, že ceny prekladov počítam na normostrany (NS). 1 NS = 1800 znakov vrátane medzier, pričom cena sa navyšuje každou začatou stranou každého samostatného dokumentu/listiny. V prípade dodania dokumentov vo formátoch, v ktorých nie je možné NS priamo spočítať (napr. jpg, png, pdf a i.) je možné počet NS vypočítať len orientačne. V prípade, že neviete, koľko normostrán má text, kontaktujte ma správou, alebo využite niektorý z nástrojov na internete. Ďakujem za pochopenie

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 9. 9. 2013
hodnotenie 97.87%
predaj 0