placeholder

Kategórie

Ja spravím kvalitný edit videa

profile icon
Denis.Hazlinger
(3)
offline

Prehľad

Cena60,00 €
Doručenie do5 dní
Počet
1
Dodatočné služby
60,00 €
100,00 €

Popis

Spravím rýchly a lacný edit akéhokoľvek videa. Som otvorený čomukoľvek, takže stačí zaslať požiadavky, či už to bude youtube video, reklama, hudobný klip, recenzia, video z dovolenky… Samozrejmosťou je u mňa color grading, mix zvuku, aby neboli vo videu príliš hlasité a tiché miesta, vtedy keď to nie je cieľom. Kľudne vytvorím aj náhľadový obrázok alebo pokiaľ máte iné špeciálne požiadavky tak sa vieme dohodnúť. Neváhajte a kľudne píšte, za tú cenu a široké spektrum možností si myslím, že nebudete lutovať :) 

Cena je za výsledné video do 5 minút. 

 

Inštrukcie

Pošlete mi Vaše video s požiadavkami (dĺžka, dynamika, hudba, cieľová skupina…). V skratke čokoľvek, čo by ste chceli vo videu mať. Poprípade pokiaľ nemáte žiadne špeciálne požiadavky, tak mi napíšete, že mám voľné ruky a ja Vám len zašlem finálny produkt. 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user

r0binho7

spokojny

O predajcovi

Som študent multimédií. Video a fotka je moje hobby, ktorému sa venujem vo voľnom čase, preto som sa rozhodol ponúknuť moje služby aj tu. Som komunikatívny a otvorený čomukoľvek, takže neváhaj, kľudne píš a dohodneme sa na čomkoľvek.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 19. 1. 2022
hodnotenie 100.00%
predaj 1