placeholder

Kategórie

Budem tvojou Virtuálnou kamarátkou

profile icon
devildriverka
placeholder
(3)
offline

Prehľad

Cena10,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1
Dodatočné služby
12,00 €
95,00 €
7,00 €
35,00 €
17,00 €

Popis

Bojujete s pocitom osamelosti? Hľadáte spoločníka, ktorý vám rozveselí deň a vytvorí príjemné chvíle? Ponúkam Vám službu virtuálnej kamarátky, s ktorou sa môžete podeliť o svoje myšlienky, radosti aj starosti. Spolu môžeme vytvoriť útulný online priestor, kde sa budete cítiť počúvaní a pochopení. 

Nezostávajte osamotení, dajte mi šancu byť vašou virtuálnou spoločníčkou na ceste k lepšiemu dňu.

Uvedená suma je za 45 minút intenzívneho písania.

Inštrukcie

- Diskrétna podpora: Možnosť zdieľať svoje myšlienky a pocity s niekým, kto poskytuje dôverné a bezpečné prostredie. 

- Flexibilita času: Som Vám k dispozícii, kedykoľvek potrebujete podporu alebo jednoducho priateľský rozhovor, bez ohľadu na časové pásmo.

- Prispôsobenie individuálnym potrebám: Možnosť prispôsobiť konverzácie a aktivity podľa vašich záujmov a potrieb. 

- Emocionálna opora: Poskytovanie pochopenia, povzbudenia a pozitívnej energie, čo môže pomôcť zmierniť pocit osamelosti. 

- Virtuálna spoločnosť: Vytvorenie online väzby, ktorá môže pôsobiť ako útulný a príjemný spoločenský zážitok. 

- Zdieľanie radosti a starostí: Možnosť podeliť sa o životné zážitky, úspechy aj prekážky so spoločníkom, ktorý vás podporí. 

- Uvoľnenie stresu: Spoločné aktivity a rozhovory môžu slúžiť ako prostriedok na odreagovanie a uvoľnenie napätia. 

- Prispôsobenie komunikácie: Prispôsobím sa vášmu preferovanému spôsobu komunikácie, či už je to text, hlas alebo videohovor.


 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Vítam Vás na mojom profile. Moje meno je Nikol a budem Váš spoľahlivý partner v oblasti administratívy, úpravy fotiek a videí, tvorby loga a prekladov. S mojimi skúsenosťami a odbornosťou v oblasti administratívnych služieb môžete očakávať efektívne a presné riešenia pre vaše potreby. S Vašou dokumentáciou budem pracovať s najväčšou starostlivosťou a dôvernosťou. Okrem toho sa špecializujem na kreatívne oblasti, ako je úprava fotiek a videí, kde spojím svoje umelecké a technické schopnosti, aby som vytvorila vizuálny obsah, ktorý vystihuje vašu jedinečnú víziu. Taktiež sa venujem tvorbe loga, kde zohľadňujem vaše hodnoty a identitu, aby sme vytvorili vizuálny prvok, ktorý bude skvostným reprezentantom vášho brandu. Svoje jazykové schopnosti využívam pri prekladoch, aby som vám pomohla komunikovať efektívne s klientmi a obchodnými partnermi po celom svete. Sústredím sa na presnosť a jasnosť prekladov, aby ste dosiahli optimálne výsledky vo vašich medzinárodných komunikáciách. Zabezpečujem komplexný prístup a flexibilitu, aby som splnila vaše individuálne požiadavky. Svojím záväzkom k kvalite a profesionálnemu prístupu vám pomôžem dosiahnuť úspech vo vašich projektoch. Teším sa na spoluprácu a na to, ako vám môžem pomôcť dosiahnuť vaše ciele. Medzi moje hlavné služby patrí - tvorba kontentu a spravovanie sociálnych sieti, úprava fotiek a videí, preklad z ČJ do SJ, tvorba loga, fakturácia, vytváranie tabuliek v Exceli, tvorba objednávok, personalistika, marketing, práca s interným informačným systémom spoločnosti, príprava zmlúv, tvorba prezentácií, komunikácia s dodávateľmi, odberateľmi a externými partnermi, a mnoho ďalších podľa Vašich požiadaviek. Teším sa na spoluprácu s Vami.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 14. 2. 2024
hodnotenie 100.00%
predaj 0