placeholder

Kategórie

Vytvorím pre Teba na mieru profesionálny REPORT ROČNÝ MESAČNÝ VÝKAZ či FIREMNÚ PREZENTÁCIU

profile icon
Digi_D
placeholder
(64)
offline

Prehľad

Cena10,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1

Popis

Potrebuješ na úrovni uzavrieť mesiac či daný rok reportom, mesačným či ročným výkazom alebo by si úspechy svojho oddelenia či firmy potreboval svojim klientom odprezentovať a poďakovať sa im tak?

Report, Technický list, výkaz či uzávierkové prezentácie sú súčasťou profesionality, vysokej organizácie spoločností, menežérov, zakladateľov či majiteľov firiem.

Rada pre Vás vytvorím grafické  spracovanie  na mieru Vášmu projektu. 

Cena je uvedená za grafické spracovanie 1 strany.

Výstup je vo formátoch pdf a png.

Inštrukcie

Pre efektivnejšiu tvorbu nám prosím pred objednávkou napíšte a odkomunikujte:

  1. Vašu predstavu/tému prípadne zameranie, aby sme vedeli vhodne spracovať grafiku
  2. Prepošlite text v doc alebo worde
  3. farebné preferencie
  4. ďalšie info pre Vás dôležité

pozn. Ak ste si nie istý vhodnou štruktúrou takéhoto reportu, lebo ste to ešte nerobili, nemáte skúsenosť, pomôžem Vám na základe skúseností s inými klientmi( ten obsahový koncept sa viac-menej opakuje)

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Poznajú ma ako kreatívnu, všestrannú, ale zároveň pragmatickú dušu. Študovala som u nás na Slovensku na UKF psychológiu, filozofiu v Nitre a neskôr v NYC na NYAID, interiérový dizajn. Dlhé roky som pracovala v zahraničí pre značky ako Calvin Klein a Tommy Hilfiger v oblasti vizuálneho predaja a marketingu. K absolútnemu šťastiu mi stačí môj milovaný domov, šálka čaju a dobrá kniha. Ale niekoľkokrát do roka ma nájdeš aj na "vandrovke" na masovo neprebádaných, menej komerčných miestach doma či vo svete. V mojom portfóliu nájdeš služby, ktoré využívam na pravidelnej báze pre seba a svojich klientov. Napr. z offline sféry si ma môžeš najať na vizuálnu prípravu nehnuteľnosti tzv. HOMEstaging, z online sféry na služby ako vytváranie contentu a vizuálov (nie len) pre Tvoje "storíčka" na soc. sieťach, posterov, letákov, katalógov , ingfografík či vytvorenie unikátnych vizuálov pre Vašu značku ako LOGO, vizitky, plagáty/certifikáty, etikety/vinety, svadobné oznámenia, logá či vtipné odkazy na látkové/papierové tašky či tričká a mikiny a mnohé iné. Vitaj srdečne vo svete mojich služieb a budem rada keď sa v nich pre svoje napredovanie a podnikanie nájdeš a oslovíš ma. Určite nájdeme spoločnú reč. Budem sa tešiť.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 15. 1. 2023
hodnotenie 100.00%
predaj 0