placeholder

Kategórie

Rozpredaj nepublikovaných autorských článkov

profile icon
digi_nana
placeholder
placeholder
(40)
offline

Prehľad

Cena3,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Po „letnom upratovaní“ PC vám ponúkam svoje ready-made texty z rôznych oblastí.

Prečo? Lebo myslím, že by bola škoda nedať im druhú šancu uzrieť svetlo sveta.

Niektoré články neboli publikované nikdy (nevyplatené zákazky, skúšobné zadania) a niektoré boli vytvorené pre projekty, ktoré medzičasom zanikli. Obdobie napísania je od roku 2015.

Všetky texty sú prejdené cez dupli-checker, ktorý potvrdil, že text je v aktuálnom čase unikátny a nemá staršie duplicity. Ak by ste však medzi nimi duplicitu staršieho dáta predsa len našli, text vám, samozrejme, v rámci danej objednávky bezplatne vymením za iný.

Zoznam článkov spolu s rozsahom a zameraním pripájam ako fotografie v prílohe inzerátu.

Nakoľko ide o už hotové texty, rozhodla som sa určiť cenu kusovo (za jeden článok, nezávisle na jeho rozsahu. Teda počet článkov = počet kusov objednávky).

V prípade záujmu o napísanie textu na mieru, prosím, prejdite na môj inzerát Copywriting - článok na zvolenú tému, otextovanie webu…

 

Inštrukcie

Do správy mi napíšte, o ktoré z článkov máte záujem

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Volám sa Jana a pôsobím ako freelancer v oblasti textových a obrazových digitálnych médií. Viem vám pomôcť ako flexibilný copywriter a korektor (vyštudovaný slovenčinár s vyše 6-ročnou praxou a množstvom spokojných klientov), open-minded grafik (pred pár rokmi som sa vrátila zo zahraničia, kde som pôsobila ako webdizajnér) a hobby ilustrátor (absolvent ZUŠ). V inzerátoch nájdete moje základné služby, ak by ste však potrebovali niečo individuálne, pokojne sa ozvite a niečo vymyslíme. Teším sa na našu spoluprácu.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 8. 2. 2021
hodnotenie 100.00%
predaj 0