placeholder

Kategórie

Nahrám klávesové party pre váš song

profile icon
Dodo2607
offline

Prehľad

Cena40,00 €
Doručenie do14 dní
Počet
1

Popis


Do Vašej skladby vymyslím a nahrám klávesové party, tak, aby Vaša pieseň dostala ten správny groove, ktorý rozhýbe poslucháčov. Mám skúsenosti s rôznymi hudobnými žánrami. Podľa vašich potrieb nahrám klavír, synťáky, orgán alebo dokonca orchestrálne party. To všetko tak, aby vaša skladba získala tu správnu emóciu a energiu. 
 
Mám dlhoročné skúsenosti s hraním v kapele, koncertovaním a tiež s nahrávaním, ktoré prebieha v mojom domácom štúdiu. Vlastním kvalitnú zvukovú techniku, nahrávky riešim primárne s využitím Nord Stage 3, no v prípade požiadavky na orchestrálne party využívam aj VST nástroje. 
 
Ukážka práce na vyžiadanie.
 
Obdržíte odo mňa dve stopy:
1. Jednotlivé (surové) tracky v stereo formáte, bez akýchkoľvek efektov a úprav, pripravené na finálny mix a mastering.
2. Vašu demonahrávku s namixovanými trackmi podľa mňa, pre vašu predstavu, ako by to mohlo vo finále znieť.

Inštrukcie


Budem k tomu potrebovať:
- vašu demonahrávku vo formáte wav
- vašu demonahrávku vo formáte wav s klik trackom, alebo informáciou o BPM
- informáciu o tom, v akom bitovom rozlíšení a pri akej vzorkovacej frekvencie nahrávku potrebujete (štandard 24 bit/48 kHz, alebo 16 bit/44,1 kHz)
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Volám sa Jozef a už niekoľko rokov sa zaoberám tvorbou hudby, hrám v kapele a mám vlastné domáce štúdio. Okrem toho sa venujem grafike a tvorbe prezentačných web stránok pre rôzne subjekty, inštitúcie alebo jednotlivcov. K svojej práci pristupujem vždy zodpovedne a snažím sa vyhovieť každej požiadavke, ktorá je na mňa počas tvorby kladená. Napriek tomu, nie vždy sú všetky návrhy od klienta úplne riešiteľné a "šťastne" zvolené, preto sa snažím pri tvorbe jednotlivé veci do detailov odkonzultovať a vysvetliť pre a proti.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 9. 11. 2016
hodnotenie 0.00%
predaj 0