placeholder

Kategórie

Ja spravím ohlásenie drobnej stavby za Vás

profile icon
DOMIMI
offline

Prehľad

Cena150,00 €
Doručenie do60 dní
Počet
1

Popis

Ponúkam pre Vás vybavenie ohlásenia drobnej stavby, prípadne ohlásenie stavebnej úpravy (oplotenie, inžinierske siete-elektrika, plyn, voda, kanalizácia, rôzne prístrešky a altánky do 25 m2 ).

Cena zahŕňa vybavenie potrebných podkladov a vyjadrení k podanému ohláseniu a zaplatenie správneho poplatku pre fyzické osoby. V prípade právnických osôb je cena za službu 170 €, nakoľko je navýšená o rozdiel správneho poplatku.

V prípade nutnosti predloženia projektovej dokumentácie, vyhotovenej oprávnenou osobou, ju viem zabezpečiť. Projektová dokumentácia nie je zahrnutá v cene služby. 

Inštrukcie

Doba dodania je uvedená orientačne. Dobu dodania určuje náročnosť ohlásenej stavby, prípadne kapacity daného stavebného úradu. 

Pred objednaním služby ma prosím kontaktujte pre upresnenie detailov.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Volám sa Dominika a pracujem vo verejnej správe. Moja práca vyžaduje analytické myslenie a využitie rôznorodých procesov. Orientujem sa v legislatíve v oblasti stavebného zákona a správneho poriadku. Mojimi skúsenosťami by som rada prispela k zlepšeniu chodu a optimalizácie Vašej firmy, či organizácie.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 26. 6. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0