placeholder

Kategórie

Ja spravím modernú webstránku za rozumnú cenu

profile icon
DSdesigner
placeholder
(326)
offline

Prehľad

Cena70,00 €
Doručenie do15 dní
Počet
1
Dodatočné služby
25,00 €
20,00 €
40,00 €
60,00 €
180,00 €

Popis


Spravím webstránku podla vášho priania ale podotýkam nie E-Shop a nie wordpress ide o klasické kódavanie a programovanie.
Jedná sa o klasickú prezentačnú webstránku, ale nie len o takú obyčajnú. Základom úspechu je aby bola stránka moderná,zaujímavá a hlavne prehľadná aby sa na ňu
 návštevníci radi vracali. Veľkou chybou ktorú ľudia robia pri vytváraní webstránky je chybnosť kódu čo môže mať za následok že vašu webstránku budú prehliadače ignorovať a nikdy vás nikto nenájde. Ja vám viem garantovať použitie najnovších technológií a bezchybnosť kódu.
Ak v dnešnej dobe nemáte webstránku robíte veľkú chybu vďaka ktorej možno vo vašej firme nemáte také zisky ako by ste chcel.
Preto vám ponúkam jedinečnú ponuku ktorú inde nenájdete hotová moderná web stránka ktorá zaujme. Za 70eur +možnosť si v dodatočnej službe doplatiť jazykovú mutáciu. A mnoho iného.
Výhody webstránky odo mňa!
-Moderný/Pekný design
-Prehľadnosť stránky
-Bezchybnosť kódu
-Rýchlosť dodania
-Responzívny design
-Za príplatok aj administrácia




Môžem zaslať aj moje referencie.







Inštrukcie


Jediné čo budem od vás potrebovať je aby ste spolupracoval. Základom dobrého výsledku je dobrá analýza ktorú spravím na začiatku projektu to znamená vaše ciele ako si to asi predstavujete a na akú cieľovú skupinu chcete zo stránkou cieliť.

Konkrétnejšie veci sa dohodneme v objednávke alebo správe.
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(51)
1 / 11
user

Papo

som spokojný

user

tracey

som spokojný

user

bramik

som spokojný

user

Martina999

som spokojný

user

jurco777

som spokojný

O predajcovi

Volám sa Dominik, som grafik, webdesignér, kóder a programátor. Narodil som sa v Bratislave, mám 25 rokov. Mojou záľubou okrem počítačov je hlavne šport. Tvorbe webstránok a grafike sa intenzívne venujem už viac ako 10 roky a snažím sa stále zdokonaľovať, aby som Vám mohol poskytnúť tie najlepšie služby, ktoré nakopnú váš biznis! Pracovná doba : Pondelok-Piatok | 8:00-23:00

aktívne objednávky 1
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 10. 1. 2015
hodnotenie 98.47%
predaj 51