placeholder

Kategórie

Tvorba alebo úprava loga

profile icon
DWA.design
(9)
offline

Prehľad

Cena10,00 €
Doručenie do4 dní
Počet
1

Popis


Potrebujete vytvoriť alebo upraviť logo? 
Volám sa Dominik a dizajnu sa venujem vo voľnom čase. Pracujem v programoch Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Canva, Wordpress a Wix. S dizajnom v podstate začínam, čomu odpovedá aj čas dodania a budem vďačný za každú príležitosť. Neustále sa chcem zlepšovať a zväčšovať svoje portfólio. Ak máte záujem o moje služby spoločne odkonzultujeme vaše predstavy a ja ich budem realizovať. 
 

Inštrukcie


Je potrebné, aby ma klient kontaktoval cez správu a následne sa dohodneme na konkrétnej službe. Spoločne zistíme Vaše požiadavky. Prosím Vás v správe uveďte všetky potrebné informácie, predstavy a prípadne pošlite vizuál.
Na logo mám deadline 4 dni od vytvorenia objednávky  nakoľko z dizajnom začínam. V cene sú zahrnuté 3 návrhy loga, z ktorých si bude môcť klient vybrať. K dispozícii sú potom všetky potrebné formáty bez obmedzenia - pdf,png,jpg,svg.
Teším sa na spoluprácu s Vami a odpisujem takmer okamžite.
 
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(6)
1 / 2
user

Matvar

Ďakujem za vypracovanie loga podľa mojich požiadaviek. Určite odporúčam! Dizajnér rýchlo pochopil moje preferencie, čo nám zrýchlilo dodanie.

user

Boris.cmr

Profesionálne dodanie firemného loga včas a podľa očakávaní. Skvelá spolupráca a výborná kreativita. Ďakujem!

user

Maresi01

Veľká spokojnosť s dodanou službou. Pán je mimoriadne ochotný a prácu vykonáva trpezlivo a precízne. Veľká vďaka, maximálne odporúčam!

user

ZuzanaSetnicka

som spokojný

user

Maresi01

som spokojný

O predajcovi

Vitajte na mojom profile. Volám sa Dominik a pracujem v programoch Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Canva, Wordpress a Wix. Viem Vám pomôcť s tvorbou alebo úpravou webstránky a loga. Taktiež viem vytvoriť vizitku alebo banner. Grafickému dizajnu a web dizajnu sa venujem vo voľnom čase a chcem sa neustále zlepšovať. Chcem využiť túto platformu na rozvoj svojej tvorby a robiť to čo ma baví za symbolické ceny. Budem rád za každú možnosť. Teším sa na spoluprácu s Vami.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 19. 8. 2023
hodnotenie 100.00%
predaj 6