placeholder

Kategórie

Naplánujem dovolenku podľa Vašich predstáv - lowcost

profile icon
ejocka14
(5)
offline

Prehľad

Cena40,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1
Dodatočné služby
25,00 €
60,00 €
80,00 €

Popis

Cestovanie lowcost nemá každý rád, no ak ste to práve Vy kto áno,ale bojíte sa vykročiť do sveta sám/sama bez toho,aby ste šli cez cestovku, ste na správnom mieste :) 

Ubezpečujem Vás, že cestovanie bez cestovky je oveľa dobrodužnejšie, úžasnejšie a hlavne lacnejšie :) 

Dokážem Vám naplánovať intinerár Vašej dovolenky, objednať čo najlacnejšie letenky, zabezpečiť ubytovanie, zistiť čo najlepší transfer, vypísať zoznam všetkých hlavných no aj tajomných atrakcií, pomôcť so všetkými otázkami, ktoré by ste v priebehu Vášho výletu mali.

S priateľom máme precestovaný skoro celý svet a stále nás to neprestalo baviť hľadať a vybavovať všetky potrebné veci na vysnívanú dovolenku. U nás funguje motto: “zbaľ si ruksak a ideme”. Za tie roky sme sa naučili, že kultúru a najlepšie zážitky zažijete nie v luxusnom rezorte, ale s batohom na pleciach :) 

Pre príklad uvediem dovolenku v Dubaji na týždeň za 650Eur, dovolenku na Maldivoch za neuveriteľných 700Eur a veľa iných :) 

Inštrukcie

Pre všetky inštrukcie ma treba najskôr kontaktovať do správy. 

Základné informácie: 

  • Váš budget
  • dátum
  • počet osôb
  • destinácia
  • všetky požiadavky, čo Vás napadnú
  • všetky pripomienky
  • všetky Vaše osobné potreby
  • Samozrejme na všetkých detailoch sa dohodneme, poviete mi Vašu predstavu, nebránim sa ani hľadaniu luxusných hotelov (pretože aj tie niekedy bývajú za akčné ceny no preferujem lacnejšie ubytovania). 

    Rada splním všetky Vaše očakávania a túžby k Vašej spokojnosti. Ak máte stanovený presný dátum, neviem Vám zaručiť cenu leteniek. Všetko si preberieme v správe. 

    Moja cena sa odvíja od dĺžky Vášho pobytu: 

    3 dni, 7dní, 10 dní 

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Ahoj, volám sa Erika. Rada prepíšem audio, texty, pdf, upravím, opravím :-) Mám vyštudovanú Obchodnú akadémiu a rýchly prstoklad je samozrejmosť :-) Baví ma robiť aj fotoknihy, fotopotlače a rôzne albumy cez online stránky ako napr. Happyfoto. Stačí keď mi pošlete Vaše fotky a spravím Vám krásny album na pamiatku :-)

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 29. 12. 2018
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0