placeholder

Kategórie

Naprogramujem nové funkcionality stránky alebo e-shopu

profile icon
eMJay
placeholder
placeholder
(105)
offline

Prehľad

Cena15,00 €
Doručenie do5 dní
Počet
1
Dodatočné služby
5,00 €

Popis

Ponúkam naprogramovanie nových funkcionalít či úpravu tých existujúcich, podľa požiadavky. Limit toho čo sa dá u WordPressu upraviť prakticky neexistuje.

Mnoho krát treba čo i len drobnú zmenu v tom, ako niečo vo WP funguje. Ľudia vtedy siahajú po pluginoch. To je prakticky vždy nevhodné riešenie ak ide iba o doplnenie malej funkcionality. Jedna vec je, že hľadať také riešenie stojí čas a druhá, že pridávanie ďalších pluginov, ktoré okrem vašej funkcie majú aj desiatky ďalších, sú pre stránku viac zaťažujúce a majú vplyv na jej rýchlosť.

Nechajte si naprogramovať miniplugin len s tým, čo skutočne potrebujete, a tak sa vyhnite negatívnym vedľajším účinkom.
Cena zahŕňa plugin s jednou požadovanou funkciou, avšak je vysoko pravdepodobné, že zostane priestor aj pre viacero ak budú jednoduchšie.

Robenie rozsiahlych riešení neponúkam, pre viac informácii ma neváhajte kontaktovať.

Inštrukcie

Poprosím pokiaľ možno čo najpodrobnejší popis toho čo potrebujete dosiahnúť.
V objednávke zaslať prístup na FTP a do WP.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahoj, volám sa Marek a živým sa tým, čo ma baví - IT. Špecializujem sa na tvorbu webových stránok na CMS WordPress. Záleží mi na tom, čo odovzdávam klientom, a preto držím krok s trendmi. Neustále hľadám cesty, ako zlepšiť kvalitu mojej práce, aby som sa mohol s kľudným svedomím za ňu postaviť aj po rokoch. Aj z toho dôvodu sa zameriavam na klientov, ktorí nehľadajú najlacnejšie riešenia, ale kvalitné. "Nie som taký bohatý, aby som si kupoval lacné veci" je zlatým pravidlom. Kladiem dôraz na efektívnu komunikáciu, osobný prístup a skvelé vzťahy. Teším sa na našu spoluprácu :)

aktívne objednávky 1
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 19. 3. 2019
hodnotenie 99.05%
predaj 0