placeholder

Kategórie

Ja spravím preklad eshopu a webstránok zo slovenčiny do češtiny aj opačne

profile icon
Erik1106
placeholder
(1)
offline

Prehľad

Cena20,00 €
Doručenie do5 dní
Počet
1

Popis

Plánujete rozšíriť svoj online obchod na český trh (prípadne z českého na slovenský) a potrebujete kvalitný preklad vášho e-shopu? V tom prípade ste tu správne, dokážem vám zaručiť presný preklad vašich stránok, produktov na predaj, či rôznych článkov. Prekladám zo slovenského jazyka do českého ale aj naopak.

Cena je za 20 strán textu.

V prípade prekladu produktov je cena podľa dohody - 20 Eur za 100 produktov, ak máte rozsiahlejší e-shop, tak na cene sa  vždy dohodneme.

Inštrukcie

  1. Kontaktujte ma s vašou požiadavkou o preklad, napíšte mi spôsob ako chcete váš eshop alebo web preložiť (texty v exceli, php súboroch, admin prístup na web).
  2. V závislosti od množstva prekladaného textu, dohodneme cenu a termín dodania.
  3. Hotovým prekladom moja práca pre vás nekončí, v prípade potreby doladím texty a upravím preklady.
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahojte, volám sa Erik a popri práci sa venujem prepisom, formátovaniu, kontrole gramatiky a prekladom textov, webstránok a eshopov v slovenskom a českom jazyku. Ak vlastníte eshop alebo akýkoľvek web a plámujete expandovať do zahraničia, budem rád ak ma kontaktujete a pomôžem vám s prekladom vášho webu. Zaručujem 100% kvalitu, žiaden automat prekladač. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 12. 9. 2023
hodnotenie 100.00%
predaj 0