placeholder

Kategórie

Ja odfotím vaše produkty

profile icon
fanyambrozy
(3)
offline

Prehľad

Cena8,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1

Popis

Váš produkt odfotím v ľubovoľnom, ale za to modernom estetickom štýle , ktorý je stvorený pre vaše sociálne siete, blogy, weby, reklamy či e-shopy. Pekná fotografia je jednoduchá cesta predviesť veci zaujímavým spôsobom vášmu potencionálnemu zákazníkovi.

Do fotografií vkladám atmosféru, náladu a príbeh prostredníctvom dobrej kompozície, štylizácie, svetla a farieb. Pozadie prispôsobujem vašim požiadavkám tak, aby váš produkt vynikol. Kľúčom sú pre mňa rekvizity. 

Momentálne preferujem fotografovanie s vianočnou tématikou.

Cena za jednu upravenú fotografiu je 8€

Pozrite si pár mojich ukážok a ak vás moja tvorba zaujme, rada sa dohodnem na spolupráci. Spoločne si prejdeme požiadavky, nápady, predstavy a spolu niečo vymyslíme.

 

 

 


 

Inštrukcie

Čo od vás budem potrebovať?

  • zaslanie produktov
  • vaše požiadavky, inštrukcie, nápady, predstavy a pokojne aj foto inšpirácie
  • počet kusov
  • časový deadline
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Ahoooj! Ja som Fany a veľmi ma baví fotenie estetických a tematických fotiek, lifestyle a flatlay štýl. Mojim objektom sú predovšetkým kávičky, čaje, pekné šálky a sviečky. Rekvizitami dopĺňam príbeh, náladu a emóciu vo fotke. Jeseň a vianočné obdobie patria medzi moje obľúbené. Touto cestou som sa dostala aj k produktovým fotografiám. Ak sa ti moja tvorba zapáčila, kontaktuj ma.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 7. 3. 2020
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0