placeholder

Kategórie

Ja spravím systematickú spoluprácu v SEO - začnite zarábať na Google

profile icon
fipsty
placeholder
(95)
offline

Prehľad

Cena199,00 €
Doručenie do30 dní
Počet
1

Popis

Po 5 rokoch v oblasti online marketingu a predovšetkým SEO optimalizácie prinášam návštevníkom portálu jaspravim.sk službu ktorá má hlavu a pätu. Počas mojej praxe pri ktorej som úspešne optimalizoval viac ako 100 webových stránok, eshopov, portálov... a stážoval v najlepších online marketingových agentúrach som získal vedomosti a skúsenosti ktoré Vám teraz ponúkam. Pokiaľ máte záujem o skutočne efektívnu spoluprácu s profesionálom v obore neváhajte sa na mňa obrátiť. Ponúkam systematické SEO ktoré sa riadi pravidlami vyhľadávačov. Nemusíte sa teda báť penalizácií či obmedzení. Moja služba neobsahuje registráciu do stoviek katalógov ani neprirodzené tlačenie kľúčových slov všade na web. Úspech SEO v dnešnej dobe tkvie v prinášaní kvalitných informácií tým správnym ľuďom. Čo ale ponúkam? Kompletnú on-page a off-page optimalizáciu, webovú analytiku, cielené zvyšovanie návštevnosti a zisku + online marketingové poradenstvo zdarma. Moje výsledky a referencie hovoria za všetko.

Inštrukcie

Prístupy do Google Analytics a Webmaster Tools, FTP, redakčného systému a ochotu spolupracovať. Takisto je potrebné zabezpečiť finančný budget pre off-page SEO. Pri linkbuildingu využívam diverzifikované budovanie spätných odkazov čo je momentálne najúčinnejší spôsob linkbuilingu vzhľadom k dlhodobej udržateľnosti a efektivite. Preto potrebujem budget na nákup kvalitných článkov a spätných odkazov, ktoré budú smerovať na web. Tento budget je individuálny projekt od projektu a preto je to na osobnej dohode s klientom. 
PROSÍM, pred zaplatením služby ma kontaktujte prostredníctvom správy aby sme vedeli kam naša spolupráca bude smerovať a vedeli efektívne navrhnúť stratégiu. Cena zahŕňa 1 mesiac (30 dní) spravovania SEO.
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(50)
1 / 10
user

semetkova

som spokojný

user

pedro595

som spokojný

user

pedro595

som spokojný

user

pedro595

som spokojný

user

scientia_est

som spokojný

O predajcovi

Vo svete online marketingu sa pohybujem 8 rokov. Primárne sa zameriavam na SEO (optimalizácia pre vyhľadávače) a PPC kampane (Google Ads, Facebook ads, Bing ads, Heuréka). Počas svojich začiatkov som stážoval v najlepších online marketingových agentúrach Basta digital a RobertNemec.com, prednášal som v IT-Acadamy SEO, PPC kampane a Webovú analytiku. Pravidelne prednášam na fakulte masmediálnej komunikácie na UCM v Trnave, pripravil som kurz SEO pre pokročilých na Learn2Code a mohli ste ma stretnúť na rôznych marketingových konferenciách na Slovensku v Česku alebo Cypre. Medzi mojimi referenciami nájdete väčšie i menšie projekty. Či už sa jednalo o eshopy, firemné weby, portály u nás alebo v zahraničí, mám za sebou viac ako stovku úspešných projektov. Tieto skúsenosti Vám teraz môžem ponúknuť.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 23. 5. 2013
hodnotenie 98.95%
predaj 50